Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πανέμορφη μαμά, έκανε το "μαγικό", εξαφάνισε τα κιλά της εγκυμοσύνης - Πόσα έχασε τι έκανε (φωτό)

Η παρουσιάστρια με ανάρτησή της, αποκάλυψε πόσα κιλά είχε πάρει στην εγκυμοσύνη και πως τα έχασε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και πόσα ήταν τα κιλά που πήρε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ζουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους μιας και κρατούν στην αγκαλιά τους από τον περασμένο Ιανουάριο τον γιο τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, στο οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ενώ παράλληλα μοιράζεται και τα μυστικά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Για παράδειγμα, αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες βρίσκεται πάνω από τη ζυγαριά και αποκάλυψε πως, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 30 κιλά.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, ευχαριστήθηκε την εγκυμοσύνη της.

Το πρώτο τρίμηνο έτρωγε ό,τι μαγειρευτό φαγητό ήθελε ενώ στη συνέχεια έτρωγε συχνά μπιφτέκια και burger.

Σε άλλη φωτογραφία αποκάλυψε πως, τρεις ώρες πριν γεννήσει ζύγιζε 90 κιλά ενώ τώρα, έχει καταφέρει να τα χάσει επιστρέφοντας στα 60 κιλά.

Τέλος, σημείωσε πως έκανε κάποιες μικρές παρασπονδίες το Πάσχα και της έμειναν μόνο άλλα τέσσερα κιλά για να επανέλθει στα πριν της εγκυμοσύνης.

 

 

Δείτε αναρτήσεις με το μωρό

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ