Στέψη Καρόλου: O... σοκολατένιος Βασιλιάς - Η Jennifer Lindsey-Clarke έφτιαξε την προτομή του - Δείτε την (βίντεο)

Η σοκολατοποιός Jennifer Lindsey-Clarke είχε την τιμή να κατασκευάσει τη δημιουργία,

Μια προτομή του βασιλιά Καρόλου σε φυσικό μέγεθος έχει κατασκευαστεί με περισσότερα από 17 λίτρα λιωμένης σοκολάτας ενόψει της στέψης του.

Το γλυπτό, το οποίο ζυγίζει περισσότερα από 23 κιλά, δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας περίπου 2. 875 σοκολάτες Celebrations.

Χρειάστηκαν τέσσερις εβδομάδες για να κατασκευαστεί και δείχνει τον Κάρολο με τη στολή που αναμένεται να φορέσει στις 6 Μαΐου.

Οι μινιατούρες των Snickers, Mars, Twix, Milky Way, Galaxy και Bounty ήταν μεταξύ αυτών που χρησιμοποιήθηκαν για τη διακόσμηση του μοντέλου, αναφέρει το bbc

 

«Η ομάδα μελέτησε ώρες βίντεο του Βασιλιά για να συλλάβει την πραγματική του ομοιότητα και η ομοιότητα είναι απίστευτη», είπε η Emily Owen, διευθύντρια της εταιρείας Celebrations.

Δείτε επίσης: Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Το ιλιγγιώδες ποσό που θα πληρώσει η Βρετανική κυβέρνηση - ''ο κόσμος δε θέλει να δει μία φτηνιάρικη τελετή''

«Οι εορτασμοί έχουν να κάνουν με το να φέρνουν κοντά τους ανθρώπους και είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτή την περίσταση με τόσους πολλούς λάτρεις της σοκολάτας στη χώρα». Το γλυπτό θα εκτεθεί στα κεντρικά γραφεία της Mars Wrigley UK στο Slough.

Σχεδιάστηκε για να δείχνει τον βασιλιά Κάρολο Γ' όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εικόνα που σύντομα θα κοσμεί γραμματόσημα, κέρματα και χαρτονομίσματα.

 

 

Η προτομή πρόκειται να εκτεθεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Slough.

Η στέψη πραγματοποιείται στο Αβαείο του Ουέστμινστερ.

Ο βασιλιάς, ο οποίος θα στεφθεί μαζί με την Καμίλα, τη βασίλισσα σύζυγο, θα είναι ο 40ος βασιλεύων μονάρχης που στέφεται εκεί από το 1066.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ