Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Eίναι δύσκολο να εκφράσουμε με αυτοπεποίθηση τις σκέψεις και τη δράση μας

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα, αλλά θα σχηματίζει όψεις έντασης τόσο με τον Πλούτωνα όσο και με τον Ήλιο, δημιουργώντας περίεργη ατμόσφαιρα ειδικά για τα ζώδια της σταθερής ομάδας: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Σήμερα όμως σχηματίζεται και το τετράγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Χείρωνα στον Κριό, μια όψη που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ότι είναι δύσκολο να εκφράσουμε με αυτοπεποίθηση τις σκέψεις και τη δράση μας ή μπορεί να αμφιβάλλουμε και να έχουμε δεύτερες σκέψεις για πράγματα που έχουμε αποφασίσει.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σας εφοδιάζει με πάθος, δυναμικότητα, θάρρος και σας βοηθά να κερδίσετε πόντους παντού τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η επιθυμία σας για γνώση, για μάθηση, για τα μελλοντικά σας σχέδια ενισχύεται μια μέρα όπως η σημερινή. Όμως μην ξεχνάτε ότι είμαστε σε μια απαιτητική περίοδο και με την ενεργοποίηση του τετραγώνου Άρη-Χείρωνα μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας και να σας δημιουργήσουν άγχος. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας που σημαίνει ότι μεγάλο μέρος της ενέργειας σας θα αναλωθεί στις προσωπικές σας υποχρεώσεις κι ευθύνες, και η έγνοια σας θα είναι στο σπίτι και την οικογένεια σήμερα. Όμως η αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να δείξει και κάποιες εγωιστικές συμπεριφορές ή παιχνίδια εξουσίας στον χώρο εργασίας. Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα που ολοκληρώνεται σήμερα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με πιο απαιτητικές καταστάσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με κυρίαρχη επιρροή μέσα στη μέρα το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να έχει απαιτητικές κι ίσως βαριές συζητήσεις που πιθανώς να μη θέλετε να λάβετε μέρος αρχικά, γιατί φοβάστε το αποτέλεσμα. Όμως με τη Σελήνη στον Λέοντα θα μπορούσε να βγει στο τέλος και κάτι θετικό αν είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας και ανοίξετε την καρδιά σας. Ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή και κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας εκνευρίσει λίγο, καθώς απαιτητικά ζητά την προσοχή και τον χρόνο σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ