Έλλη Κοκκίνου: ''Έχω κόψει το κρέας - δεν μπορώ για την προσωπική μου ευχαρίστηση να δημιουργώ πόνο'' (βίντεο)

'' Δεν είμαι ερωτευμένη - Είμαι πιο μαζεμένη στην προσωπική μου ζωή, μπορεί να αλλάξει αυτό', είπε!

ΗΈλλη Κοκκίνου, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στο pre-party για τα MAD VMA 2023 που θα πραγματοποιηθούν φέτος στις 19 Ιουνίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αλλαγές που έχει κάνει στη διατροφή της τα τελευταία χρόνια.

«Η γυμναστική είναι κάτεργο, είναι υποχρέωση, δεν είναι ελεύθερος χρόνος», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου και συνέχισε:

«Το Πάσχα να ξεφύγω στη διατροφή; Πρώτα απ’ όλα έχω κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια. Δηλαδή, μοσχάρι, αρνί, κατσίκι, χοιρινό, όλα αυτά… Με πιάνει η ψυχή μου. Δεν μπορώ πλέον για την προσωπική μου ευχαρίστηση – γιατί μου αρέσει – να δημιουργώ πόνο και να υποφέρουν άλλα ζώα».

 

 

«Τρώω κοτόπουλο και ψάρι. Θα μου πεις αυτά δεν έχουν ψυχή; Έχουν, απλά επειδή έχω και κοιλιοκάκη (αυτοάνοση διαταραχή του λεπτού εντέρου – Η μόνη γνωστή αποτελεσματική θεραπεία είναι μία δια βίου δίαιτα χωρίς γλουτένη)δεν μπορώ να είμαι μόνο με όσπρια, λαδερά και υδατάνθρακα. Αλλά κι αυτά θα ήθελα να τα βγάλω από τη διατροφή μου κάποια στιγμή.

 Συνειδητά, δηλαδή, έχω επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής», σημείωσε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έχει μιλήσει για τη μάχη της με την αυτοάνοση θυρεοειδική νόσο, την αναιμία από την αφαγία, το πρήξιμο, τα 22 παραπανίσια κιλά που πήρε.

Ερωτηθείσα τώρα η δημοφιλής τραγουδίστρια για τα προσωπικά της είπε: «Είμαι πιο μαζεμένη στην προσωπική μου ζωή, αλλά μπορεί να αλλάξει αυτό. Έτυχε… Δεν είμαι ερωτευμένη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ