Τα “grande” νέα εγκαίνια του εμβληματικού Tiffany's της Νέας Υόρκης: Κέιτι Πέρι, Χέιλι Μπίμπερ & Μπλέικ Λάιβλι με glam looks - Τι φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί (φωτό - βίντεο)

Υπέροχες όλες!

Tην επαναλειτουργία του θρυλικού Tiffany της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε η μητρική εταιρεία LVMH, σύμφωνα με το Bloomberg. Ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος του Mπερνάρ Αρνό, του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Louis Vuitton, καλωσόρισε μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους και δημοσιογράφους την Τετάρτη στα εγκαίνια επαναλειτουργίας του μετά από ένα τριετές κλείσιμο. Το ευρύ κοινό μπορεί να ψωνίζει εκεί ήδη από τις 28 Απριλίου.

 

 

Φυσικά από ένα τέτοιο event δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι λαμπεροί celebrities.

Η Άνια Τέιλορ Τζόι έδωσε το παρών στο event για την επαναλειτουργία του εμβληματικού καταστήματος Tiffany & Co στη Νέα Υόρκη και εντυπωσίασε φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα, γεμάτο πούπουλα.

Το φόρεμά της ήταν maxi και έφτανε μέχρι τον λαιμό της ενώ με ένα cut out ανέδειξε το ντεκολτέ της. Φόρεσε κόκκινες γόβες, κόκκινο κραγιόν και ασημί κοσμήματα και άφησε τα μαλλιά της να πέσουν φυσικά στους ώμους της.

Η Katy Perry ήταν η επιτομή της κομψότητας ενώ πόζαρε στους φωτογράφους με κρεμ φόρεμα με βολάν από το μπούστο μέχρι το στρίφωμα. 

Οι τιράντες του φορέματος ήταν φτιαγμένες από διάφανο λευκό ύφασμα. Η τραγουδίστρια έλαμπε δείχνοντας τα ασημένια "Tiffany" κοσμήματα της με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν χαλαρό κότσο.

 

 

Η σύζυγος του Justin Bieber, Χέιλι, έβαλε ένα κομψό μαύρο μίντι φόρεμα και μαύρες γόβες. Επέλεξε μαργαριτάρια γύρω από το λαιμό της με ασορτί σκουλαρίκια. Τα ξανθά μαλλιά της Χέιλι ήταν φορμαρισμένα σε έναν κομψό κότσο.

 

 

Η Μπλέικ Λάιβλι επέλεξε ένα σύνολο μπου θύμιζε ολόσωμη φόρμα ή καμπαρντίνα και η βαθιά λαιμόκοψη τόνιζε το ντεκολτέ της. Μάλιστα, τα κοσμήματά της προσέδιδαν μια επιπλέον λάμψη, συμπεριλαμβανομένου ενός κολιέ με φίδι.

Η 35χρονη ηθοποιός έδειχνε εντυπωσιακή με το καφέ ρούχο της και την σιλουέτα της να ξεχωρίζει, μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η σύζυγός του Νίκολα Πελτς ντύθηκαν στα μαύρα.

 

 

 Η πανέμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα leggy display με μαύρο φόρεμα, ημιδιάφανο καλσόν και γυαλιστερές γόβες. Το φόρεμά της είχε επίσης κι ένα τολμηρό σκίσιμο μέχρι το ύψος του μηρού που το συγκρατούσαν οι αγαπημένοι μαύροι φιόγκοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ