Halle Berry: Ποζάρει χωρίς ρούχα & ίχνος μακιγιάζ μπροστά στον καθρέφτη της - Αισθησιακή & αποκαλυπτική στα 56 της (φωτό)

"Είναι οι πιο ειλικρινείς μας φίλοι", γράφει στη λεζάντα.

Έχει μία εξαιρετική σχέση με τον καθρέφτη της και αγαπά το σώμα της όσο καμία άλλη. Ο λόγος για την Halle Berry, η οποία, όπως συχνά έχει αναφέρει, ο καθρέφτης είναι ο πιο ειλικρινής της φίλος αφού παρουσιάζει την εξωτερική της εικόνα όπως ακριβώς είναι, χωρίς ατέλειες.

 

 

Με τις mirror selfies της να διαδέχονται η μία την άλλη, η 56χρονη ηθοποιός επιβεβαιώνει γιατί εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις σέξι πρωταγωνίστριες της μικρής και μεγάλης οθόνης. Το απόγευμα της Παρασκευής, η ηθοποιός πραγματοποίησε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη φορώντας μόνο τα εσώρουχα της.

Η επιτυχημένη ηθοποιός κινήθηκε σε no-make up μονοπάτια, ενώ συνδύασε τα εσώρουχα τους με χρυσά σκουλαρίκια και κρίκους. "Καθρέφτες, οι πιο ειλικρινείς φίλοι μας” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, ατάκα που σίγουρα πιστεύει.

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της Halle Berry ενθουσιάστηκαν με την ανάρτηση της ηθοποιού, αφήνοντας τα αποθεωτικά σχόλια τους κάτω από τη φωτογραφία της. "Η αντανάκλαση μιας βασίλισσας”, "Μεγαλώνεις σαν το παλιό καλό κρασί”, "Θεέ μου, εγώ είμαι πάλι”, "Halle, όπως πάντα είσαι πανέμορφη” είναι μόλις μερικά από τα σχόλια που απέσπασαν χιλιάδες likes.

Διαβάστε ακόμη: Χάλι Μπέρι: "Ανέβασε" τη θερμοκρασία με τη νέα της δημοσίευση - Η ανάρτηση που κόβει την ανάσα (φωτό)

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Halle Berry ποζάρει αισθησιακά μπροστά στον καθρέφτη της. Πριν από μερικές εβδομάδες η 56χρονη σταρ άναψε πάλι φωτιές, όταν πόζαρε γυμνή σ’ ένα μπαλκόνι πίνοντας ένα ποτήρι κρασί. Η ηθοποιός με το "Βασικό Ένστικτό” φρόντισε να κρύψει τα επίμαχα σημεία της επιδεικνύοντας ωστόσο το θηλυκό κορμί της με τους ακολούθους της να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την αγαπημένη τους σταρ.

Η βραβευμένη ηθοποιός έκανε πρόσφατα το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία «Bruised» του 2020, ενώ στο άμεσο μέλλον θα την απολαύσουμε στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Mothership» στο Netflix.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ