Η Σάλμα Χάγιεκ μιμείται την Τζάκι Κένεντι Ωνάση: Η μεταμόρφωση της φλογερής Μεξικάνας στο fashion idol όλων των εποχών (φωτό)

Της πάει και αυτό το στυλ!

Η Σάλμα Χάγιεκ μπορεί να ετοιμάζει νέο ρόλο ή μπορεί απλώς να απολαμβάνει να παίζει με τα ντυσίματα μέσα από μία σειρά φωτογραφιών που μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Η 56χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που φορούσε μία χρυσή με μαύρη λεπτομέρεια και δαντελωτά στοιχεία φούστα, ασορτί με ένα επίσης δαντελωτό σακάκι που αναδείκνυε την εντυπωσιακή της σιλουέτα. Όλα Gucci φυσικά προς τιμήν της μπουτίκ Gucci Meatpacking District που εγκαινιάστηκε στη Νέα Υόρκη το βράδυ του Σαββάτου.

Διαβάστε ακόμη: Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει με τον γυμνό & ομορφούλη Channing Tatum για τα γενέθλιά του - Έριξε το Instagram

 

 

Σε συνδυασμό με μια μαύρη εκδοχή της επώνυμης τσάντας Blondie, μεγάλα γυαλιά ηλίου και ένα διαμαντένιο κολιέ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η έμπνευση για τη νέα εμφάνιση της Σάλμα ήταν η πρώην Πρώτη Κυρία και το σύμβολο του στυλ Jackie Kennedy.

Οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν με τη νέα της εμφάνιση, πολλοί την αποθέωσαν αποκαλώντας την "Σαγηνευτική" και "Πανέμορφη", με έναν μάλιστα να λέει ότι φαινόταν "Υπέροχη στο Gucci!!"

Δείτε το teaser της σειράς που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός:

Ήταν μια γεμάτη εβδομάδα για την υποψήφια για Όσκαρ σταρ, η οποία παρακολούθησε το Gala TIME 100 όπου τιμήθηκε ως μία από τις "προσωπικότητες που έχουν μεγάλη επιρροή στο σύνολο". Ακόμη, έγραψαν για εκείνη στη στήλη "Most Beautiful" του τεύχους του People και ανακοινώθηκε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο την επερχόμενη σεζόν επιστροφής του Black Mirror.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ