Met Gala 2023: Η αυτοκρατορική εμφάνιση της Ριάνα (φωτό)

Είναι η queen του gala...

Το διάσημο ζευγάρι Rihanna και Αsap Rocky έφτασαν από τους τελευταίους στο Met Gala αλλά η εμφάνιση τους μας αποζημίωσε.

Το ζευγάρι απέδωσε τιμή στον Karl Lagerfeld με τα outfit που φόρεσαν. Η Rihanna φόρεσε ένα custom λευκό σύνολο με ουρά 30 μέτρα και μία κάπα όλο χειροποίητες καμέλιες. Eνδιαφέρον είχαν και τα wired γυαλια της με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Επίσης, σύμφωνα με την Page Six φόρεσε κοσμήματα του οίκου Cartier αξίας 25 εκ. δολαρίων!

 

 


@thecut

Δίπλα της ο Asap με Gucci look,  μία καρό φούστα συνδυασμένη με blazer look στο ύφος του σχεδιαστή Karl Lagerfeld.

Διαβάστε ακόμη: Ριάνα: Σέξυ εμφάνιση με σούπερ μίνι φόρεμα Chanel - Faux-fur σακάκι & ψηλά τακούνια λίγο πριν γεννήσει (φωτό - βίντεο)

Σε κάθε εμφάνιση της η Ριάνα τραβάει τα βλέμματα και δικαίως. Ας θυμηθούμε κάποια παλαιότερα looks στα Μet Gala.

Η Ριάνα στο Met Gala του 2018

Στο Gala του 2018, η Ριάνα είχε επιλέξει ένα ασημένιο μίνι φόρεμα με χάντρες, κάπα και μίτο του John Galliano σε μια τέλεια ερμηνεία του θέματος. Ανακηρύχθηκε μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς και η εμφάνισή της έγραψε ιστορία στο Met Gala.

Στα Met Gala του 2017 τιμήθηκε η σπουδαία σχεδιάστρια μόδας Rei Kawabuco και ο οίκος της COmme de Garfcons. Η Ριάνα ήταν η μόνο που πήγε "διαβασμένη" και εντός του θέματος.

Το φόρεμα ήταν μία συλλογή από πέταλα από ύφασμα που έκαναν την τραγουδίστρια να μοιάζει με αναδρομική έκθεση μόδας από μόνη της, καθώς το συνδύασε με κόκκινα σανδάλια μονομάχου

shutterstock_278839025

Συνοικοδέσποινα του Met Gala το 2015 για το «China: Through the Looking Glass», η Ριάνα επιστράτευσε την Κινέζα σχεδιάστρια Guo Pei, για να δημιουργήσει την κατακίτρινη ρόμπα της, με μία από τις μεγαλύτερες ουρές σε τουαλέτα που έχει δει ποτέ η εκδήλωση.

Το εντυπωσιακότατο look συμπληρώθηκε με ένα διαμαντένιο αξεσουάρ για το κεφάλι. Μία χρονιά που όλες οι υπόλοιπες καλεσμένες εμφανίστηκαν με see-through φορέματα, δείχνοντας δέρμα, η Ριάνα έκανε για μια ακόμη φορά τη διαφορά δείχνοντας τη ριζοσπαστική της προσέγγιση στη μόδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ