Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή - Πάρτε αποστάσεις & σκεφτείτε τα προβλήματα που σας απασχολούν

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις...

Τα ξημερώματα της Τρίτης ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, μια όψη που ενισχύει τη διαίσθηση μας και μας χαρίζει περισσότερη διαύγεια. Η Σελήνη στις 02:53 θα μπει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 09:09 το πρωί που θα περάσει στον Ζυγό. Από τη θέση αυτή ευνοεί τις επαφές μας, αλλά οι όψεις χιαστί που σχηματίζει τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον ανάδρομο Ερμή δεν επιτρέπουν να βρούμε εύκολα λύσεις σε αυτά που μας απασχολούν. Ενδεχομένως το να πάρουμε απόσταση, ώστε να σκεφτούμε καλύτερα το όποιο πρόβλημα μας για να έχουμε τη σωστή προοπτική όταν αναλάβουμε δράση, να είναι μονόδρομος σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ζυγό ο βαθμός ανησυχίας μεγεθύνεται μέσα στη μέρα, ακόμη κι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Φαίνεται ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά και αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει. Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο. Εδώ είναι όμως που πρέπει να προσέξετε και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Αν είστε γεννημένοι τέλος Μαρτίου εύκολα μπορεί να ανάψουν τα αίματα ακόμη και μεταξύ συνεργατών και η κουβέντα να πάρει άλλη τροπή. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα επίσης να διεκδικήσετε πιεστικά κάτι από τους άλλους, γιατί κινδυνεύετε να ψυχρανθείτε μεταξύ σας. Προτιμήστε να βρείτε κοινό τόπο συνεργασίας παρά να ανταγωνίζεστε τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό είναι ουδέτερη ως προς την επιρροή της στο ζώδιο σας και είναι ιδανική αν θέλετε να ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας ρουτίνες, να τελειώνετε με εκκρεμότητες στα θέματα της δουλειάς, να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση υιοθετώντας πιο υγιεινή διατροφή, να οργανώσετε καλύτερα τον χώρο που διαβιείτε. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας ρίχνει φως σε κάποια κατάσταση, αλλά προς το παρόν μπορείτε μόνο να βγάλετε κάποια συμπεράσματα και να μείνετε σε ένα πιο θεωρητικό επίπεδο. Δεν είναι η στιγμή της δράσης. Υπολογίστε ότι τα πράγματα θα ξεμπλοκάρουν στην πορεία του Μαΐου και κυρίως μετά τις 16/05 που θα έχει ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας και θα ξεκινήσει η επιρροή του Δία. Στην πορεία της μέρας ίσως υπάρχει ένα κλίμα έντασης με κάποιο άτομο στη δουλειά. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα θέμα υγείας δικό σας ή δικού σας προσώπου το οποίο σας καλεί να το αντιμετωπίσετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ