Βελιγράδι: 14χρονος άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο - 8 νεκροί μαθητές και ο φύλακας (βίντεο)

Μακελειό στο δημοτικό σχολείο «Vladislav Ribnikar» με 9 νεκρούς και πολλούς τραυματίες

Οπλισμένος μαθητής της πρώτης γυμνασίου έσπειρε τον τρόμο ανοίγοντας πυρ σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Τον θάνατο έσπειρε ένας 14χρονος μαθητής σε δημοτικό σχολείο στο κέντρο του Βελιγραδίου σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στα σερβικά ΜΜΕ, ένας σχολικός φύλακας και οχτώ μαθητές έπεσαν νεκροί από τα πυρά του αγοριού, αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο μόνο για τραυματισμό πέντε παιδιών.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο μαθητής της 7ης τάξης εισήλθε στο κτήριο του σχολείου στις 8:40 το πρωί φορώντας μια μαύρη κουκούλα. Αρχικά άνοιξε πυρ εναντίον του φύλακα, με τον οποίο είχε μια λογομαχία, και μετά άρχισε να πυροβολεί μαθητές και καθηγητές στον διάδρομο και μέσα στην τάξη της ιστορίας.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και μία δασκάλα ιστορίας, όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, η οποία αυτήν την ώρα χειρουργείται.

Ο δράστης έχει συλληφθεί

Η φωτογραφία του δράστη

Τα σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπάρχουν πέντε τραυματίες μαθητές, εκ των οποίων ο τρεις σε σοβαρή κατάσταση, με έναν εξ αυτών να χειρουργείται στο κεφάλι.

 

 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τραυματισμένη είναι και μια δασκάλα.

 

 

Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας εισήλθαν στο κτήριο, με δέκα ασθενοφόρα να σπεύδουν μπροστά από το σχολείο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ