O γάμος δύο διάσημων γυναικών, φωτό στην Vogue: Το νυφικό της νύφης & το γαμπριάτικο κοστούμι της άλλης νύφης - Η Drag Queen Celin Dion

Ένας υπέροχος γάμος...

H Olivia Zetter και η Alexandra Allukian ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε ένα ξέφωτο στα βουνά Adirondack της Νέας Υόρκης.

"Συναντηθήκαμε με τον πιο "γκέι" τρόπο", λέει η Olivia Zetter (στρατηγικός σύμβουλος και εταίρος στην ARCH Venture Partners) για το πώς διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά οι δρόμοι της με τη νυν σύζυγό της, επίσης στρατηγικό σύμβουλο μάρκας Alexandra Allukian. "Ήμασταν στο Boston Pride το 2015.

Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ της Παρασκευής, αλλά ποτέ δεν καταλήξαμε να ανταλλάξουμε αριθμούς".

Ευτυχώς, εκείνη και η Αλεξάνδρα συναντήθηκαν τυχαία σε μια άλλη εκδήλωση την επόμενη μέρα και κατέληξαν να περπατούν στην πόλη μέχρι τις 4 το πρωί.

"Την είδα να ανεβαίνει τις σκάλες και έπρεπε να πω κάτι", λέει η Αλεξάνδρα. "Δεν είχα δει ποτέ καμία σαν κι αυτήν" .

 

Αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2021 και σχεδίασαν τα δαχτυλίδια αρραβώνων τους μαζί με την Lindsay Olson από το Adeline Jewelry.

Το Σάββατο, ολόκληρος ο γάμος πραγματοποιήθηκε έξω, σε μια φωτεινή, ηλιόλουστη μέρα, ανάμεσα στους στενούς φίλους και την οικογένειά τους. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα ξέφωτο ανάμεσα σε δύο πέτρινες καμινάδες καλυμμένες με λουλούδια που ήταν απομεινάρια του αρχικού καταφυγίου.

Instagram/Vogue France 

Για την τελετή, η Olivia φόρεσε το φόρεμα Simone της Danielle Frankel. "Το φόρεμα δεν είναι το συνηθισμένο μου στυλ, αλλά το υλικό του με τράβηξε πραγματικά - είναι ένα απίστευτα απαλό, μείγμα μεταξιού", εξηγεί.

Η Αλεξάνδρα φόρεσε ένα λευκό κοστούμι κατά παραγγελία του Di Stefano, σχεδιασμένο στο Λος Άντζελες και ραμμένο στη Νάπολη της Ιταλίας, από όπου κατάγεται η οικογένεια της μητέρας της. "Πέσαμε πάνω στον Di Stefano όταν περπατούσαμε στο Garment District στο Λος Άντζελες έξι εβδομάδες πριν από το γάμο, και μέχρι τότε δεν είχα βρει ακόμα κοστούμι", θυμάται η Alexandra. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ