Topwoman η Ανδριανή Mανέττα: Η production manager της στέψης του Καρόλου - Πώς έφτασε να γίνει η έμπιστη του Μπάκιγχαμ

 Ελληνίδα που είναι καλεσμένη στη στέψη του βασιλιά!

Η γλωσσολόγος και επικοινωνιολόγος Ανδριανή Μανέττα, με καταγωγή από την Κύπρο και τη Ρόδο, εργάζεται στα βασιλικά ανάκτορα της Βρετανίας ως δημιουργός περιεχομένου και κειμενογράφος σε ντοκιμαντέρ, που αφορούν τον εν ενεργεία κάτοχο του στέμματος Κάρολο Γ’, καθώς και σε διαφημιστικές καμπάνιες του παλατιού.

Την ημέρα της ενθρόνισης του Βασιλιά Καρόλου θα κυκλοφορήσει σε 17 χώρες το ντοκιμαντέρ ζωής και πορείας του νέου εστεμμένου το οποίο έχει αναλάβει η Ελληνίδα project manager . 

«Χρησιμοποιώντας σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα και αποσπάσματα συνεντεύξεων, πρόκειται να δούμε στιγμές από την παιδική του ηλικία, τις σπουδές και τα ταλέντα του, το έργο του μέσα από το Prince Trust, την πατρότητα, τις θέσεις του ως αρχηγός του στρατού και της Εκκλησίας, τις απόψεις του για το περιβάλλον και τους παπαράτσι και φυσικά τα συναισθήματα του ως προς τις δύο συζύγους του», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κ. Μανέττα.

 

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Στην πολυαναμενόμενη παραγωγή στην οποία συμμετέχουν άτομα με αναπηρίες που έχουν ωφεληθεί από τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που ηγείται ο Βασιλιάς δίνεται έμφαση στις απαντήσεις που έχει δώσει ο Κάρολος στα σημαντικότερα θέματα της ζωής του.

Ανδριανή Μανέττα (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε ακόμα: Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Οι επιβεβαιωμένοι celebrities που θα παραστούν - Stella McCartney, Rowan Atkinson, Joanna Lumley

Η πρόσκληση της στέψης, αλλά και οι προσκλήσεις για τις προηγούμενες από το 1838

 

 

 

 

«Το ντοκιμαντέρ περιέχει αρκετά έμμεσα μηνύματα και μια μεγάλη έκπληξη στο τέλος» αναφέρει η συνεργάτιδα της βασιλικής οικογένειας.

Είναι άξιο αναφοράς ότι μαζί με την «πένα» της κ. Μανέττα η ξεχωριστή παραγωγή έχει ελληνική υπογραφή. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ελληνικής καταγωγής Γιάννης Πλασταργιάς και το μοντάζ έχει την υπογραφή του Γιώργου Μυστίλογλου.

Ανδριανή Μανέττα (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Η ίδια σημειώνει παράλληλα ότι «η ομάδα που αποδίδει άριστα δεν την αλλάζεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Μυστίλογλου για το καταπληκτικό μοντάζ και κυρίως για τις ατελείωτες ώρες επεξεργασίας που χρειάστηκαν επί 2 μήνες μέχρι να καταλήξουμε στο τελικό προϊόν».

Στην Ελλάδα το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις 6 Μαΐου από την ΕΡΤ.

Σε ερώτηση σχετικά με τον νέο μονάρχη της Βρετανίας η κα. Μανέττα είχε πει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πριν από αρκετούς μήνες : «Ο βασιλιάς έχει αδικηθεί κατά τη γνώμη μου, από την ημέρα της γέννησης του μέχρι σήμερα. Δεν του δόθηκε μια ουσιαστική ευκαιρία εντός λογικής χρονικής περιόδου να αποδείξει τις ικανότητες που όλοι περιμένουμε να δούμε σε εφαρμογή στο εγγύς μέλλον. Ανέκαθεν άλλα πρόσωπα γύρω του είχαν την απόλυτη προσοχή, ενώ ο ίδιος δεχόταν πολύ σκληρή κριτική από τον κόσμο και απόλυτη καταπίεση από το οικογενειακό του περιβάλλον. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι η τωρινή άποψη του κόσμου για τον βασιλιά σε ένα χρόνο θα είναι διαφορετική!».
 
Μιλώντας για την ιδιαίτερη σχέση του Καρόλου με την Ελλάδα τονίζει πως «με χαρά σας ανακοινώνω ότι στις 23 Οκτωβρίου θα γίνει ένα επίσημο δείπνο με την παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων και τιμητικές εκδηλώσεις για την 100στη επέτειο της ίδρυσης της ελληνικής αρχιεπισκοπής στην Αγγλία. Λόγω αυτού του γεγονότος θα παρευρεθεί ο Πατριάρχης, ο οποίος για πρώτη φορά δέχθηκε πρόσκληση από τον Κάρολο να συναντηθούν στο Ανάκτορο στις 25 Οκτωβρίου».
 
Επιπλέον επισημαίνει ότι «ο νέος γραμματέας του βασιλιά και αρκετοί ακόμη συνεργάτες του παλατιού είμαστε Έλληνες. Βλέπουμε την πρόθεση και σταδιακά εμπράκτως την επιθυμία του βασιλέα να δημιουργήσει πολύ καλύτερες σχέσεις με την Ελλάδα και φυσικά γνωρίζει πως όλος ο Βρετανικός λαός λατρεύει τη χώρα μας και την προτιμά σταθερά για τις διακοπές του». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ