Με ένα άλμπουμ φωτογραφιών γιορτάζει η πριγκίπισσα Ευγενία τον αντρούλη της, Τζακ - "Χρόνια πολλά σε σένα, αγάπη μου"

Σε λίγο καιρό το διάσημο ζευγάρι θα κρατάει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του.

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει η πριγκίπισσα Ευγενία, έχοντας τη διάθεση να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της, Jack Brooksbank μαζί με τους followers της στα social media. Ειδικότερα, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκε μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες της με τον αγαπημένο της, με αφορμή τα 37α γενέθλιά του. 

"Χρόνια πολλά σε σένα, αγάπη μου. Εύχομαι να έχουμε 100 ακόμη γενέθλια μαζί", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Όπως βλέπουμε, οι φωτογραφίες τους είναι από ταξίδια τους στο εξωτερικό, ενώ η τελευταία απεικονίζει τους δυο τους με τον 2 ετών γιο τους, August. 

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγους μήνες, η πριγκίπισσα Ευγενία είναι έγκυος για δεύτερη φορά και θα φέρει στον κόσμο αυτό το καλοκαίρι το νέο μέλος στην οικογένειά της. Μάλιστα, η ανακοίνωση του Παλατιού δημοσιεύθηκε λίγο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, δίνοντας χαρά στα βασιλικά μέλη και στους royal φαν. Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε το φύλο του μωρού, ωστόσο είναι σίγουρο ότι η οικογένεια θα το αποκαλύψει κατά τη γέννηση. Λίγο μετά την ανακοίνωση, η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε τα νέα με τους followers της, αποκαλύπτοντας πως η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος μέσω μιας τρυφερής φωτογραφίας. 

Να σημειωθεί πως η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank γνωρίστηκαν σε ένα ταξίδι για σκι στην Ελβετία, όπου όπως δήλωσε αργότερα η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Οκτώ χρόνια αργότερα, ο Brooksbank έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στην Νικαράγουα, με το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώπιον της βασιλικής οικογένειας τον Οκτώβριο του 2018. 

Πρόσφατα, η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία του 2 ετών γιου της και της κόρης της αδερφής της, πριγκίπισσας Ευγενίας, Sienna, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε φωτογραφία το παιδί της Βεατρίκης, αφού η μεγαλύτερη αδερφή της Ευγενίας, προσπαθεί να το κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ