Άντζελα Γκερέκου: Ταξίδι ζωής στους Αγίους Τόπους - Η συγκινητική συνάντηση με τον Πατριάρχη (φωτό)

Δείτε φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφθηκε.

Στους Άγιους Τόπους ταξίδεψε η Άντζελα Γκερέκου και απολαμβάνει στιγμές κατάνυξης.

Η ηθοποιός και Πρόεδρος του ΕΟΤ εκτός από την πίστη της, ασχολείται με την αγιογραφία, κάνοντας τα δικά της έργα.

H κ.Γκερέκου μοιράστηκε μια σειρά από εικόνες και πέρασε το μήνυμά της στο κοινό που την ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Ένα ταξίδι ζωής θα το χαρακτηρίζαμε, το οποίο μας κάνει να "ταξιδεύουμε" νοητά σε εκείνη την εποχή που έζησε ο Χριστός και να βιώνουμε κατά κάποιον τρόπο ότι έζησε εκείνος, όπου το έζησε.

Άντζελα Γκερέκου: Ταξίδι ζωής στην Ιερουσαλήμ - Με κατάνυξη και συγκίνηση στους Αγίους Τόπους

Ένα οδοιπορικό στους Άγιους Τόπους αν το επιτρέψεις στον εαυτό σου σε γεμίζει με μοναδικά συναισθήματα Πίστης, Αγάπης, Εσωτερικής Γαλήνης.

Είναι ευλογία να πατάς στα βήματα του Χριστού μας, να προσκυνάς τον Πανάγιο Τάφο, τον χώρο του μαρτυρίου, τον τάφο της Παναγίας μας.

Να βλέπεις την λίμνη της Γαλιλαίας, να βρέχεσαι με το νερό του ποταμού Ιορδάνη. Να προσκυνάς στα μοναστήρια της ερήμου του Ιορδάνη. Στον Άγιο Σάββα, στον Χοζεβα.

Ατελείωτα προσκυνήματα στα τόσα θαύματα. Νιώθεις όμως και απέραντο θαυμασμό, συγκίνηση και σεβασμό για όλους αυτούς που διαφυλάσσουν τις Θερμοπύλες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού!

Διαβάστε ακόμη: Στην Κέρκυρα για Πάσχα η Άντζελα Γκερέκου - Με καλή παρέα και...ανεβασμένη διάθεση (φωτό)

Τον Πατριάρχη μας, τους πατέρες, αλλά και όλους αυτούς τους μοναχούς και ασκητές που κάτω ενίοτε από επικίνδυνες συνθήκες συνεχίζουν με απέραντη πίστη να υπηρετούν με αυταπάρνηση αυτούς τους ευλογημένος τόπους!"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ