Σία Κοσιώνη: Μαζί με τους συναδέλφους της στο υπό κατασκευή στούντιο - "Μετά από 8 χρόνια debate" (φωτό)

Η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ κληρώθηκε να κάνει την πρώτη ερώτηση στους πολιτικούς αρχηγούς

Συνάντηση προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες για το debate των πολιτικών αρχηγών είχαν χθες, Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, οι δημοσιογράφοι των έξι τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.

 

 

Μετά από 8 χρόνια debate! Μαζί με τους συναδέλφους στο υπό κατασκευή στούντιο διεξαγωγής του στην ΕΡΤ, όπου βρεθήκαμε για την απαραίτητη προετοιμασία, γράφει στη λεζάντα η Σία Κοσιώνη.

Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του γενικού διευθυντή Ενημέρωσης Φώτη Καφαράκη, μετείχαν ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών Γιάννης Τρουπής, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και συντονιστής της τηλεμαχίας Γιώργος Κουβαράς και οι δημοσιογράφοι: Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), Παναγιώτης Στάθης (OPEN), Ράνια Τζίμα (MEGA).

Στη συνάντηση αποφασίστηκε ομόφωνα να αποσταλεί, επιστολή προς τη Διακομματική Επιτροπή, στην οποία οι δημοσιογράφοι προτείνουν να αντικατασταθεί η τελευταία ενότητα, που περιλαμβάνει απευθείας τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών, με ελεύθερη ερώτηση των δημοσιογράφων.

 

 

Μετά το τέλος της συνάντησης οι έξι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στο newsroom, στο control των ειδήσεων και στο ΕΡΤNEWS Studio, το οποίο ήδη διαμορφώνεται για το debate που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, στις 21:00.

Διαβάστε ακόμη: Ντιμπέιτ: Στις 10 Μαϊού η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ - Οι ενότητες που θα χωριστεί η θεματολογία (βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι η θεματολογία του debate θα χωρίζεται σε 5 ενότητες:

1η Θεματική Ενότητα: Οικονομία – Ανάπτυξη – Απασχόληση

2η Θεματική Ενότητα: Εξωτερική Πολιτική – Άμυνα

3η Θεματική Ενότητα: Κράτος – Θεσμοί – Διαφάνεια

4η Θεματική Ενότητα: Υγεία – Παιδεία – Κοινωνικό Κράτος

5η Θεματική Ενότητα: Περιβάλλον – Ενέργεια

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ερωτήσεων και των απαντήσεων οι αρχηγοί των κομμάτων θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια σύντομη τοποθέτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ