Π. Πλάκα: «Εγώ είμαι και λίγο juicy, μικρή με φώναζαν γιουβαρλάκι» - Μιλάει για τις ιδιοτροπίες & για τα πειράγματα στο σχολείο (βίντεο)

Έχει κολλήματα όπως λέει και δεν το κρύβει

Για τις ιδιοτροπίες της, τα κολλήματά της, αλλά και τα πειράγματα που δεχόταν στο σχολείο για το σωματότυπό της, μίλησε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Πλάκα στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

 

 

 

 

«Πριν φύγω από το σπίτι βγάζω όλες τις πρίζες φωτογραφία ότι είναι άδειες, βγάζω τον συναγερμό, τα παράθυρα ότι τα έκλεισα, τα κεριά. Μου έχει μείνει μάλλον από τη μαμά μου που κάθε φορά που κατεβαίναμε στο αυτοκίνητο, έλεγε ανεβείτε πάνω να δείτε το κλείσαμε αυτό, το κλείσαμε εκείνο», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Εγώ είμαι λίγο juicy, οπότε μικρή με φώναζαν γιουβαρλάκι. Το δικαιολογώ. Εμένα δεν με πείραζει, γελούσα κι εγώ», τόνισε

 

 

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε και για τους ψυχαναγκασμούς της.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Πηνελόπη Πλάκα: Η ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου που την έφερε σε... αμηχανία

«Έχει αρχίσει να πηγαίνει καλά η ζωή μου, μακριά από τα γούρια. Μου είχαν χαρίσει ένα γούρι το 2012 και το θυμάμαι σαν εφιάλτη. Πήγε πάρα πολύ άσχημα η χρονιά και το σύνδεσα με αυτό και δεν το θέλω. Μου το δίνεις, λέω ευχαριστώ και το δίνω αλλού. Δεν θέλω ούτε να το ακουμπήσω», αποκάλυψε και ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσει οι άνθρωποι να μπαίνουν με τα παπούτσια στο σπίτι της, οπότε τους δίνει παντόφλες!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ