Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Η Κέιτ Μίντλετον με royal blue, ονειρική δημιουργία στην δεξίωση πριν την στέψη- Πόσο κόστισε το φόρεμα (φωτό)

Η Κέιτ Μίντλετον παρευρέθηκε σε στο πολυτελές πάρτι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ το βράδυ της Παρασκευής....

Ήταν περιτριγυρισμένη από λαμπερούς βασιλείς από όλο τον κόσμο - και όμως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, εξακολουθούσε να συγκεντρώνει την προσοχή στη χθεσινή  δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η 41χρονη μητέρα τριών παιδιών Kate,  φόρεσε ένα καινούργιο royal blue φόρεμα μίντι τύπου Self-Portrait αξίας 360 λιρών για να παρευρεθεί στην πολυτελή εκδήλωση στο Λονδίνο, που διοργάνωσε ο βασιλιάς Κάρολος την παραμονή της στέψης του.

 

 

 

Η πριγκίπισσα, η οποία συμμετείχε στη λαμπερή δεξίωση μαζί με βασιλείς από όλες τις χώρες του κόσμου, παγκόσμιους ηγέτες και αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας Λετίσια της Ισπανίας, ολοκλήρωσε το σύνολό της με τα ζαφειρένια και διαμαντένια σκουλαρίκια της Βασιλομήτωρ Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου. 

 

 

 

 

 

 

 

Τονίζοντας τα χαρακτηριστικά της με ένα λαμπερό μακιγιάζ, η Κέιτ επέλεξε βαγκ μπούκλες , με μια εντυπωσιακή χωρίστρα στο πλάι.

 

 

Ήταν ευδιάθετη και γεμάτη χαμόγελα καθώς συνομιλούσε με καλεσμένους, μεταξύ των οποίων η πριγκίπισσα Μαίρη και ο πρίγκιπας Φρέντερικ της Δανίας , καθώς και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν. 

Άλλοι προσκεκλημένοι ήταν η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, ο Μπουτάν, ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια, η βασίλισσα Ράνια αλλά και ο Παύλος Γλύξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και την Αννα Μαρία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ