Στέψη Καρόλου: Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον στο Αββαείο - Με εκθαμβωτικό ιβουάρ φόρεμα του Alexander McQueen & τα σκουλαρίκια της Νταϊάνας

H Κate Middleton με βασιλική εμφάνιση κέρδισε τις εντυπώσεις...

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' και η βασίλισσα Καμίλα έφθασαν στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ για την τελετή στέψης ενώπιον 2.200 ηγετών από όλο τον κόσμο και άλλων επισήμων.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον έδειχνε λαμπερή με ένα εκθαμβωτικό ιβουάρ φόρεμα Alexander McQueen καθώς παρευρέθηκε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Καθώς έφτασε στο Λονδίνο σήμερα το πρωί, η Κέιτ Μίντλετον, 41 ετών, ήταν κομψή με το εντυπωσιακό φόρεμα από ιβουάρ μεταξωτό, το οποίο περιείχε ασημένιες ράβδους και κεντήματα από νήμα με μοτίβα τριαντάφυλλου, γαϊδουράγκαθου, τριφυλλιού και νάρκισσου που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα τέσσερα έθνη.

 

 

 

 

 

 

Αντί για τιάρα, η royal μητέρα τριών παιδιών φόρεσε ένα ασορτί Jess Collett x Alexander McQueen Headpiece με ασημένιο bullion, κρύσταλλο και ασημένια κλωστή με τρισδιάστατο κεντημένο φύλλο.

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης:   Στέψη Βασιλιά - LIVE: Ξεκίνησε η ιστορική τελετή, ο Κάρολος στη χρυσή άμαξα, πηγαίνει προς το Αββαείο

Σε μια συγκινητική αναφορά στην αείμνηστη πεθερά της, η πριγκίπισσα φόρεσε ένα σετ από μαργαριταρένια και διαμαντένια σκουλαρίκια της Νταϊάνα για την περίσταση.

 

 

 

 

Παράλληλα, απέτισε φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα φορώντας το κολιέ The George VI Festoon Necklace, το οποίο ήταν δώρο του βασιλιά Γεωργίου ΣΤ' για την κόρη του, την τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ.

 

 

George, Charlotte και Louis

Ο πρίγκιπας Γεώργιος, η πριγκίπισσα Σαρλότ και ο πρίγκιπας Λούις έφτασαν στη στέψη του παππού τους βασιλιά Καρόλου.

 

Τα τρία παιδιά της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ ήταν παρόντα στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα δύο μικρότερα παιδιά του βασιλικού ζεύγους έφτασαν στο Αβαείο του Westminster μαζί με τους γονείς τους το βροχερό πρωινό της στέψης, με τη Charlotte, 8 ετών, να φοράει ένα λευκό cape dress  και μια τιάρα στο κεφάλι που ταιριάζει με αυτή της μαμάς της για την ειδική περίσταση.

Σε μια ιδιαίτερη πινελιά, ο πρίγκιπας Γεώργιος - ο οποίος είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής μετά τον πατέρα του - υπηρέτησε ως τιμώμενο πρόσωπο για τον παππού του. Ο 9χρονος ήταν ντυμένος με βασιλική  στολή 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ