Στέψη βασιλιά Καρόλου: Οι καλεσμένοι celebrities & oι εμφανίσεις τους - Katy Perry, Emma Thompson & Lionel Richie

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στη Βρετανία για τη λαμπερή τελετή της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ', σήμερα 6/5.

Διασημότητες όπως ο Ant and Dec, η Katy Perry, ο Stephen Fry και η Emma Thompson ήταν ανάμεσα στους πολλούς αστέρες που παρευρέθηκαν  στη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Περισσότεροι από 2. 000 άνθρωποι προσκλήθηκαν στο Αββαείο του Westminster, μεταξύ των οποίων περίπου 100 αρχηγοί κρατών, βασιλιάδες και βασίλισσες από όλο τον κόσμο και καθημερινοί ήρωες.

 

Δείτε επίσης: Βρετανία: Ο Κάρολος στέφθηκε βασιλιάς - 15 καρέ από την ιστορική στιγμή - Τα κλάματα, η συγκίνηση & ο εκνευρισμός

Ο ηθοποιός και κωμικός Στίβεν Φράι, ήταν ένα από τα πρώτα διάσημα πρόσωπα που έφτασαν στο Αββαείο.

Η τραγουδίστρια του I Kissed A Girl, Katy Perry, η οποία θα εμφανιστεί στη συναυλία στέψης στο Κάστρο του Ουίνδσορ την Κυριακή, ήταν μία από τις πρώτες σταρ των ΗΠΑ που έφτασαν, φορώντας από την κορυφή ως τα νύχια λιλά.

 

 

 

Ο Anthony McPartlin και ο Declan Donnelly ήταν γεμάτοι χαμόγελα καθώς βρέθηκαν στην τελετή. 

 

 

Η ηθοποιός Emma Thompson, η οποία είναι καλή φίλη με τον βασιλιά, έφτασε με τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Greg Wise, συνομιλώντας με άλλους καλεσμένους καθώς καθόντουσαν στις θέσεις τους.

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ φόρεσε ένα τολμηρό κόκκινο σακάκι, μαζί με το μετάλλιο της. 

 

 

 

 

Ο Andrew Lloyd Webber, γνωστός για τα επιτυχημένα μιούζικαλ, όπως το Φάντασμα της Όπερας, η Εβίτα και το Jesus Christ Superstar, ήταν επίσης εκεί.

Ο βραβευμένος συνθέτης, ο οποίος έχει γράψει τον ύμνο της στέψης, δήλωσε ότι η σύνθεση της μουσικής λειτούργησε ως "αντίδοτο" στην απώλεια του μεγαλύτερου γιου του, Νίκολας, τον Μάρτιο.

 

Ο τραγουδιστής Lionel Richie, ο οποίος θα εμφανιστεί επίσης στη συναυλία της στέψης, την Κυριακή, δήλωσε στο Sky News: "Αυτό δεν είναι ένα καθημερινό γεγονός. Μένω στην ιστορία. Αυτή είναι η μεγαλύτερη παράσταση στη γη, αυτή τη στιγμή. Το να έχεις μια πρόσκληση σε αυτό, είναι τρομερό".

 

 

 

 

Η Joanna Lumley, η οποία θα σχολιάσει το ιστορικό γεγονός για το Sky News, δήλωσε: "Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. . . το να πω God Save the King θα είναι το πιο συναρπαστικό κομμάτι. Το άκουσμα της χορωδίας, όλων των νέων τραγουδιών, των παλιών τραγουδιών, θα είναι συναρπαστικό. Ανυπομονώ επίσης να δω το φόρεμα της Βασίλισσας - θα είναι εντυπωσιακό!"

Άλλοι διάσημοι καλεσμένοι στο Αββαείο ήταν ο αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue Edward Enninful, η πρώην παρουσιάστρια του Play School Floella Benjamin, η τραγουδίστρια των Stereophonics Kelly Jones και ο γενικός διευθυντής του BBC Tim Davey.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ