Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Οι εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Ευγενίας & της αδερφής της - Σκούρο μπλε για την εγκυμονούσα, απίθανο ροζ για την Βεατρίκη

Δείτε τι επέλεξαν οι ανιψιές του Βασιλιά. 

Ολοκληρώθηκε η ιστορική τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ' και της βασίλισσας Καμίλα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ παρουσία περίπου 2.200 προσκεκλημένων.

Μεταξύ αυτών το παρών έδωσαν αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, υψηλόβαθμα στελέχη της βρετανικής κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός της χώρας Ρίσι Σούνακ καθώς και πρώην πρωθυπουργοί του Ηνωμένου Βασιλείου.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελετουργικού: «Θέλω να συγχαρώ τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα για την ενθρόνισή τους, εκ μέρους του ελληνικού λαού αλλά και προσωπικά, και να τους ευχηθώ μακρά και επιτυχημένη πορεία. Είμαι βέβαιη ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα συνεχίσει το έργο της αείμνηστης μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, διατηρώντας παράλληλα αμείωτο το ενδιαφέρον του για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής μας.

Δείτε επίσης: Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Η σικ εμφάνιση της Brigitte Macron με pastel pink - Σκέτη αποθέωση (φωτό)

Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Θεά η Μαρί Σαντάλ με baby blue φόρεμα & απίθανο καπέλo - Τι επέλεξε η Άννα Μαρία (φωτό)

Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματες - Λετίσια, Μάξιμα, Πριγκίπισσα Σαρλίν, Ράνια & Μαίρη της Δανίας (φωτό)

Βρετανία: Ο Κάρολος στέφθηκε βασιλιάς - 15 καρέ από την ιστορική στιγμή - Τα κλάματα, η συγκίνηση & ο εκνευρισμός

Γνωρίζοντας την αγάπη του για την Ελλάδα, έχω την πεποίθηση ότι θα συνεισφέρει καθοριστικά στην περαιτέρω ενδυνάμωση των διμερών μας σχέσεων».

Η τελετή ξεχείλιζε από λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, και δεν μπορούμε παρά να επικροτήσουμε τον στρατό των ανθρώπων που εργάστηκαν παρασκηνιακά.

Τι φόρεσαν η Πριγκίπισσα Ευγενία και η αδερφή της Βεατρίκη

Η πριγκίπισσα Beatrice ήταν κομψή καθώς έφτασε στο Αβαείο , μαζί με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi φορώντας ένα μίντι φόρεμα σε γραμμή Α σε έντονη ροζ απόχρωση. Το κομμάτι είχε ογκώδη φουσκωτά μανίκια και μια σεμνή στρογγυλεμένη λαιμόκοψη.

Η 34χρονη ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κλασικά σατέν παπούτσια και με μια χρυσή κορδέλα στο κεφάλι αντί για ένα παραδοσιακό γοητευτικό καπέλο ή μια τιάρα.

 

 

 

 

Παρά το γεγονός ότι δεν φορούσε τιάρα, διακρίθηκε στον τομέα των κοσμημάτων. Η πριγκίπισσα επέλεξε κοσμήματα της βρετανικής εταιρείας κοσμημάτων Garrard, φορώντας τα σκουλαρίκια "Blaze" με ροζ ζαφείρι, ρουμπελλίτη και ροζ όπαλ.

 

 

Η εμφάνιση της Ευγενίας

 Η royal φωτογραφήθηκε σήμερα το πρωί να φτάνει στο Αβαείο του Westminster στο Λονδίνο μαζί με τον πατέρα της, πρίγκιπα Άντριου, και τον σύζυγό της Jack Brooksbank.

Το ζευγάρι μπήκε μαζί με την πριγκίπισσα Beatrice, τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi, και τον πρίγκιπα Harry, και οι πέντε κάθισαν μαζί για να παρακολουθήσουν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα.

 

 

 

 

Για τη μεγάλη εκδήλωση, η Eugenie φόρεσε ένα κομψό σκούρο φόρεμα με ασορτί στρογγυλό καπέλο, μακρύ μαύρο παλτό και μεταξωτά σανδάλια.

Το αξεσουάρ της ήταν ένα μεγάλο διαμαντένιο κολιέ και διαμαντένια σκουλαρίκια από την Garrard, καθώς και μια μαύρη τσάντα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ