Η Βικτόρια Μπέκαμ για την στέψη του Βασιλιά Καρόλου: '' Θα γιορτάσω τον βασιλιά & τη βασίλισσα Καμίλα καθώς αναλαμβάνουν τους νέους τους ρόλους''

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε... 

Η Βικτόρια Μπέκαμ γιόρτασε τη στέψη του νέου βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας, Κάρολου Γ', η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6/5 στο Λονδίνο.

Το πρώην Spice Girl δημοσίευσε μερικές αναμνήσεις μαζί με την Αυτού Μεγαλειότητα για να γιορτάσει την τελετή στέψης του νέου μονάρχη.

Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν μπόρεσε να παραστεί στην τελετή, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να γιορτάσει την άνοδο του βασιλιά Καρόλου Γ' στο θρόνο με το δικό της μοναδικό στυλ.

 

 

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η πρώην τραγουδίστρια και σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες όπου εμφανίζεται μαζί με τις συμπαίκτριές της στο διάσημο ποπ συγκρότημα, Spice Girls, δίπλα στον νέο βασιλιά, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

Δείτε επίσης: Το άλμπουμ της στέψης του βασιλιά Καρόλου: Καρέ-καρέ όσα έγιναν - Οι καλεσμένοι, οι συγκινήσεις & οι καινοτομίες στο τελετουργικό

''Από τότε μέχρι τώρα! Έχω τόσες πολλές ευχάριστες αναμνήσεις από τις συναντήσεις με την Αυτού Μεγαλειότητα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, και είναι πάντα τόσο υποστηρικτικός και ευγενικός. Σήμερα είναι μια πραγματικά ιστορική ημέρα και είμαι απίστευτα ταπεινή που θα γιορτάσω τον βασιλιά Κάρολο Γ' και τη βασίλισσα Καμίλα καθώς αναλαμβάνουν τους νέους τους ρόλους'', έγραψε στην ανάρτησή της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ