Στέψη Καρόλου - Όλες οι Royal εμφανίσεις με μία ματιά: Ροζ, γαλάζιο, λιλά , λευκό, υποκίτρινο, τα χρώματα στα κοκτέιλ dresses

Tα χρώματα που επέλεξαν οι καλεσμένες... 

Οκτώ μήνες αφότου έγινε βασιλιάς, ο Κάρολος Γ' στέφθηκε χθες στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ, στη διάρκεια θρησκευτικής τελετής ενώπιον σχεδόν 2.300 προσκεκλημένων.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι τοποθέτησε το στέμμα του Αγίου Εδουάρδου στο κεφάλι του Καρόλου Γ'. Λίγο νωρίτερα, ο μονάρχης ορκίστηκε να υπηρετεί τους υπηκόους του και να προστατεύει την Εκκλησία της Αγγλίας της οποίας είναι ο ανώτατος ηγέτης.

 

 

 

Η Καμίλα, σύζυγος του βασιλιά Καρόλου Γ', στέφθηκε βασίλισσα

Η Καμίλα, σύζυγος του Καρόλου Γ', στέφθηκε σήμερα στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ, λίγο μετά τη στέψη του μονάρχη.

Η 75χρονη βασίλισσα, που έχει χωρίσει από τον πρώτο της σύζυγο, είναι η δεύτερη σύζυγος του Καρόλου, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, από την οποία πήρε διαζύγιο το 1996.

Δείτε επίσης: Στέψη Βασιλιά: Στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ ο Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα - Ποιοι πήγαν (φωτό - βίντεο)

 

Τι φόρεσαν οι γαλαζοαιματες καλεσμένες 

Οι γαλαζοαίματες έφτασαν μετά των συζύγων τους στην τελετή στέψης και εντυπωσίασαν τα πλήθη.  Ροζ, γαλάζιο, λίλα , λευκό, υποκίτρινο, ήταν κάποια από τα χρώματα στα κοκτέιλ dresses τους. 

 

 

 

 

Η Βασίλισσα Λετίσια Ισπανίας

Η βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια προκάλεσε κατά την είσοδό της μεγάλη εντύπωση, όπως και σε κάθε επίσκεψή της άλλωστε.

Η βασίλισσα Λετίσια, συνοδεία του Φιλίππου ΣΤ', γνωστή για το άψογο και κομψό στυλ της, έφτασε στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. Φορούσε ένα εντυπωσιακό ροζ κουστούμι με καπέλο από την σχεδιάστρια Carolina Herrera.. 

 

 

 

 

 

 

Κομψή και σικάτη, η Λετίσια συνδύασε το φόρεμα με ασορτί τσαντάκι Carolina Herrera και slingback γόβες στην ίδια απόχρωση.

Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας

Η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας, έλαμπε, στο λευκό φόρεμα της από JANTAMINIAU, καθώς παρευρέθηκε σήμερα στο Λονδίνο στη στέψη του βασιλιά Καρόλου μαζί με τον σύζυγό της βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ.

Η Ευρωπαία μονάρχης, 51 ετών, έκανε μια κομψή εμφάνιση  καθώς έφτασε στο Λονδίνο για την ιστορική πρώτη στέψη Βρετανού μονάρχη εδώ και 70 χρόνια στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

Δείτε εδώ όλες τις εμφανίσεις των Royals

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ