Eurovision 2023: Η παρέλαση στο τιρκουάζ χαλί & το πάρτυ των καλεσμένων - Τι είπαν στις κάμερες (φωτό - βίντεο)

Οι 37 καλλιτέχνες με τις αποστολές εμφανίστηκαν στο Τιρκουάζ Χαλί, ανάμεσά τους και Βίκτωρ Βερνίκος

Μια μόλις ανάσα πριν από την έναρξη του φετινού ευρωπαϊκού διαγωνισμού της Eurovision και οι εκπρόσωποι όλων των χωρών πήραν μια ανάσα με την παρελαύνοντας στο καθιερωμένο τιρκουάζ χαλί.

Οι αρχές του Λίβερπουλ υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν όλες τις διαγωνιζόμενες χώρες στο St. George Hall, δίνοντας κι επίσημα το σύνθημα για ν’ αρχίσει η Eurovision του 2023. Οι οικοδεσπότες του φετινού διαγωνισμού πήραν από νωρίς τη θέση τους, Timur και Sam στο St George’s Hall αναμένοντας τις 37 αποστολές.

eurovision-(1).jpg

Οι συμμετέχοντες του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision ξεκίνησαν από την Walker Art Gallery και κατευθυνθήκαν προς στα πρώτα σκαλοπάτια του Saint George’s Hall, όπου και έλαβε χώρα η επίσημη τελετή έναρξης του φετινού διαγωνισμού!

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2023: Έφυγε για Λίβερπουλ ο Βίκτωρ Βερνίκος! Οι ευχές & τα δώρα που δέχτηκε (βίντεο)

Τις εντυπώσεις φυσικά «έκλεψε» ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, Victor Vernicos.

Ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας εμφανίστηκε, φορώντας με μπλέιζερ σε γήινες αποχρώσεις, όπως και τα ρούχα με τα οποία εμφανίζεται στη σκηνή κατά τη διάρκεια της performance του με το «What They Say».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στο 200 μέτρων τιρκουάζ χαλί που έστρωσαν οι διοργανωτές, τον Victor συνόδευσαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής αποστολής, Κωνσταντίνος Ρήγος, οι δύο σχολιάστριες της φετινής διοργάνωσης, Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά και η επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, Μόνικα Παπαδάτου, ενώ όλη η ομάδα της Ελλάδας ήταν παρούσα στην εκδήλωση.

Εξίσου εντυπωσιακή βέβαια και η εκπρόσωπος της Σουηδίας Loreen. 

Διαβάστε ακόμη: Victor Vernicos: Τραγουδάει ABBA και τον αποθεώνουν στα social media! - Η ερμηνεία του μας άφησε άφωνους (βίντεο)

Αλλά και τα δυο ακόμη μεγάλα φαβορί, οι εκπρόσωποι του Ισραήλ και της Φινλανδίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ