Αυτό είναι το πρώτο επίσημο πορτρέτο της νέας βασίλισσας Καμίλα & οι haters ξεσπάθωσαν στα σχόλια - Πληθαίνουν όμως και υποστηρικτές (φωτό)

"Μία είναι η βασίλισσα"

Τη Δευτέρα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα πορτρέτα του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. Ντυμένοι με επίσημη ενδυμασία στην χρυσοποίκιλτη αίθουσα του Παλατιού, τι βασιλικό ζευγάρι πόζαρε στον φακό του Χιούγκο Μπουρνάντ.

O βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams σημείωσε στη MailOnline ότι η βασίλισσα Καμίλα φαινόταν «πιο χαλαρή και άνετη» φορώντας το στέμμα στο ατομικό της πορτρέτο απ' ό,τι στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, κατά τη διάρκεια της τελετής στέψης που παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, το νέο επίσημο πορτρέτο της Καμίλα πυροδότησε σχόλια σχετικά με το ποια έπρεπε να είναι η βασίλισσα.

Συγκεκριμένα, οι υποστηρικτές της αγαπημένης πριγκίπισσας Νταϊάνα γράφουν "Όχι η βασίλισσα μου", "Ποτέ δεν την συμπάθησα", "Νταϊάνα για πάντα!"

"Ποτέ δε θα γίνει πραγματική Βασίλισσα" , "Δεν έχει καμία αξία", "Δεν έπρεπε να γίνει βασίλισσα", είναι κάποια επιπλέον σχόλια κατά της Καμίλα.

Βέβαια από ότι φαίνεται υπάρχουν και υποστηρικτές στο πλευρό της νέας βασίλισσας.

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασιλιάς Κάρολος & ο πρίγκιπας Χάρι είχαν ένα κοινό στη στέψη: "Βαριέμαι" ακούστηκαν να λένε καθώς διαβάστηκαν τα χείλη τους (βίντεο)

"Τα σχόλια μίσους εδώ είναι πραγματικά απαίσια. Η Μεγαλειότητά της δείχνει απόλυτα λαμπερή - ζήτω η βασίλισσα Καμίλα!", έγραψε κάποιος.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ