Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν απαλύνει κανέναν πόνο, παίρνω δύναμη από το θέατρο» - Μιλά για πρώτη φορά για τον θάνατο της κόρης της (βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις της Αιμιλίας Υψηλάντης για τον θάνατο της μοναχοκόρης της

Αιμιλία Υψηλάντη έζησε αυτό που δεν θέλει να ζήσει κανείς γονιός. Να χάνει το παιδί του. Τον Νοέμβριο του 2022, η μοναχοκόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη πέθανε, σε ηλικία 55 ετών.

Η ηθοποιός έκανε τις πρώτες τις τηλεοπτικές δηλώσεις, μετά την απώλεια της Μαρίνας Υψηλάντη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα». «Παίρνω δύναμη από το θέατρο. Συνέχισα να παίζω μετά τον θάνατο της κόρης μου, γιατί αν σταματούσα, μπορεί να μην επέστρεφα. Το θέατρο είναι για μένα σανίδα σωτηρίας. Πρέπει ο άνθρωπος να φτιάξει διάφορα σενάρια για να μπορέσει να κρατηθεί. Οφείλω στην κόρη μου να είμαι όπως πρέπει, να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής. Αυτό βέβαια δεν απαλύνει κανέναν πόνο και καμία στεναχώρια, όμως, είναι ένα γερό κράτημα για να μπορέσει κανείς να σταθεί στα πόδια του. Πρέπει να πεθάνουμε όρθιοι, αν μπορούμε» είπε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Στη συνέχεια η κα Υψηλάντη μίλησε για τον «πόλεμο» που έχει δεχτεί ως ηθοποιός: «Οι ανεργίες που έχω περάσει στη δουλειά είναι πάρα πολλές. Καθόμουν σπίτι και περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά. Όταν μπήκα στον κινηματογράφο, δέχθηκα “πόλεμο”. Τους πείραζε που ξεχώριζα στις ταινίες. Δεν έχω φίλιες με άτομα του χώρου. Θαυμάζω αυτούς που έχουν έναν φίλο από την παιδική τους ηλικία».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις σχέσεις αλλά και τη ζήλια: «Η ομορφιά δημιουργεί προβλήματα, όπως τη ζήλια. Δεν με άφησε ποτέ κανένας άνδρας, εγώ τους άφησα. Η δημόσια έκθεση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα» είπε. Τέλος, δεν απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ