Λάζαρος Λασκαρίδης: Τον "αποχαιρετούν" συγγενείς και φίλοι - Ποιοι πήγαν στην κηδεία του αντιδημάρχου Καλλιθέας (φωτό)

Έφυγε από τη ζωή έπειτα πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», μετά την πτώση που είχε στη δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου

Στο Κοιμητήριο Καλλιθέας είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι το τελευταίο «αντίο» στον αντιδήμαρχο Καλλιθέας, Λάζαρο Λασκαρίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», μετά την πτώση που είχε στη δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου.

theoxaropoulos

kideia_laskaridi__1_

Διαβάστε ακόμη: Λάζαρος Λασκαρίδης: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας - Είχαν υποχωρήσει τα κάγκελα & έπεσε από το μπαλκόνι (βίντεο)

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και δημοσιογράφος, στις 27 Απριλίου τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από ατύχημα στη δημοτική βιβλιοθήκη του δήμου. Έπεσε από την οροφή της αποθήκης του λεβητοστασίου όταν υποχώρησαν τα κάγκελα και βρέθηκε στο κενό από ύψος 2,90 μέτρων.

kideia_laskaridi__5_

kideia_laskaridi__4_

Έπειτα από την πτώση ο Λάζαρος Λασκαρίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών. Υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

kideia_laskaridi

kideia_laskaridi__6_

kideia_laskaridi__11_

Τη Δευτέρα (8/5) έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή, δώδεκα ημέρες μετά το δυστύχημα.

*Πηγή φωτογραφιών/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΙΑΝΝΗΣ/ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ*

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ