Συγκινεί ο Κρατερός Κατσούλης με την πληθωρικότητα της αγάπης του για το γιο του - "Αγόρι μου, αντράκι μου, παιδάκι μου" (φωτό)

Δείτε τη γλυκιά φωτογραφία των δύο τους

Ο Κρατερός Κατσούλης χθες (11/5) γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του! Ο μικρός Αρίωνας γίνεται 7 ετών και θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με ανάρτηση στο προσωπικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Μπορεί ο ηθοποιός με την πρώην γυναίκα του Κατερίνα Καραβάτου να αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο πριν 2 χρόνια περίπου, ωστόσο απόλυτη προτεραιότητά τους παραμένουν τα δυο παιδιά που απέκτησαν μαζί, ο Αρίωνας και η Αέλια.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Όταν το eirinika επισκέφτηκε τα Κουφονήσια & την αείμνηστη μαμά του Kρατερού Κατσούλη - Στο υπέροχο καπελάδικο της (φωτό)

Ο Κρατερός Κατσούλης έγραψε στα social media: «Αγόρι μου, αντράκι μου, παιδάκι μου, ψυχή μου, φωτεινέ μου, λαμπερέ μου, κόσμε μου… Χρόνια πολλά. Να’ ναι η ζωή σου πάντα γεμάτη φως, αγάπη, χαρά, υγεία και να ‘σαι πάντα δυνατός, στέρεος, τρυφερός, έντιμος, γενναιόδωρος και υπέροχος όπως είσαι ήδη. Περήφανος και ευγνώμων που υπάρχεις και με έκανες μπαμπά σου. Πάντα δίπλα σου, πάντα κοντά σου, πάντα μαζί σου! Σε λατρεύω».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ