Διάσημη ηθοποιός για τα τρία παιδιά της: "Είναι όλα queer ρευστού φύλου - Με εμπνέουν να υπερασπίζομαι τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα" (βίντεο)

Η ηθοποιός μιλάει ανοιχτά

Η Marcia Gay Harden λέει ότι τα παιδιά της, τα οποία "είναι όλα queer", την εμπνέουν για την LGBTQ υπεράσπισή της

Η ηθοποιός Marcia Gay Harden μίλησε για το πώς η πορεία της ως γονέας ενέπνευσε την υπεράσπισή της για την LGBTQ κοινότητα.

Κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου "Drag Isn't Dangerous" την Κυριακή -που συγκέντρωσε περισσότερα από 500.000 δολάρια για LGBTQ φιλανθρωπικά ιδρύματα, η Harden δήλωσε ότι τα παιδιά της δίνουν κίνητρο στο έργο της.

«Αυτό που με οδηγεί είναι - τα παιδιά μου που είναι όλα queer. Το μεγαλύτερο παιδί μου είναι ουδέτερου φύλου. Ο γιος μου είναι γκέι. Το μικρότερο παιδί μου είναι ρευστού φύλου. Και ξέρετε, είναι τα παιδιά μου και με διδάσκουν κάθε μέρα», είπε και συνέχισε να καταφέρεται κατά της νομοθεσίας κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στις ΗΠΑ: «Αυτό είναι βασισμένο στον φόβο και εξαπλώνει αυτό το είδος φόβου και μίσους σε άλλους ανθρώπους. Πιστεύω ότι αυτή η χώρα θα το καταπολεμήσει αυτό».

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Thaddaeus Scheel: Eulala Scheel, 24 ετών, Julitta Dee Harden Scheel, 19 ετών και Hudson Harden Scheel, 19 ετών.

Στον τηλεμαραθώνιο συμμετείχαν αρκετές drag performers όπως οι Jinkx Monsoon, Trixie Mattel και Candis Cayne, καθώς και διάσημοι σύμμαχοι όπως οι Charlize Theron, Leslie Jones, Jesse Eisenberg και Melissa McCarthy.

Η 47χρονη Theron απευθύνθηκε απευθείας στο κοινό: «Σας αγαπάμε, queens», είπε.

"Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πληγώνουν και πραγματικά σκοτώνουν τα παιδιά μας και όλοι ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Η Theron, η οποία υιοθέτησε τις δύο κόρες της Jackson και August, μοιράστηκε το 2019 ότι η κόρη της Jackson είναι τρανσέξουαλ.

«Η ιστορία της κόρης μου είναι πραγματικά η δική της ιστορία και μια μέρα, αν το επιλέξει, θα πει την ιστορία της», δήλωσε η Theron σε συνέντευξή της στο Between the Lines. «Νιώθω ότι ως μητέρα της, για μένα, ήταν σημαντικό να ενημερώσω τον κόσμο ότι θα το εκτιμούσα αν χρησιμοποιούσαν τις σωστές αντωνυμίες για εκείνη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ