Το πορτρέτο του Βασιλιά της Μ. Βρετανίας: Κάρολος, πρίγκιπας Γουίλιαμ & ο μικρός Τζορτζ (φωτό)

Ακόμη ένα πορτρέτο δημοσίευσε το παλάτι

Χαμογελαστοί και με αυτοπεποίθηση πόζαραν στη κάμερα για το νέο, ιστορικό, πορτρέτο στέψης, ο νυν βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, Κάρολος, και οι δύο διάδοχοί του, ο γιος του πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο εγγονός του, πρίγκιπας Τζορτζ.

Η τελευταία φορά που κυκλοφόρησε κάτι παρόμοιο ήταν όταν η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ πόζαρε με τις τρεις γενιές των κληρονόμων της το 2020 για να σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας δεκαετίας.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Στέψη Καρόλου: Oι έμπιστες της βασίλισσας Καμίλα στην τελετή αποκάλυψαν μια παράλειψη του παλατιού - "Δεν μας το είχε πει κανείς"

Τραβηγμένη από τον κοινωνικό φωτογράφο Hugo Burnand το περασμένο Σάββατο μετά τη στέψη του Βασιλιά, η Αυτού Μεγαλειότητα κάθεται στην Αίθουσα του Θρόνου κρατώντας τη Σφαίρα και το Σκήπτρο του Κυρίαρχου με Σταυρό.

Στη φωτογραφία ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ φοράει την πορφυρή βελούδινη Κρατική Ρόμπα, την οποία φορούσε ο βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ΄ κατά τη στέψη του το 1937, τον επίσης βυσσινί χιτώνα, κρεμ μεταξωτό υπερκάμισο και παντελόνι του Βασιλικού Ναυτικού.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φοράει την τελετουργική στολή της Ουαλικής Φρουράς, ενώ ο μεγαλύτερος γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ, και δεύτερος στη σειρά διαδοχής την στολή που φορούσε και κατά τη διάρκεια της τελετής της στέψης, όπου είχε επίσημο ρόλο ως Page of honor, ένα έντονο κόκκινο σακάκι με ώμους, με χρυσή επένδυση, μπλε βελούδινα μανίκια και ασορτί επιχρυσωμένα κουμπιά και λευκά γάντια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ