Οι μανάδες του ζωδιακού που μεγαλώνουν τις κόρες τους να είναι ανεξάρτητες - Δεν έχουν ανάγκη κανέναν!

Από μικρές, τους δείχνουν πως να τα καταφέρουν

Αυτές οι μαμάδες του ζωδιακού, προσπαθούν να μεγαλώσουν τις κόρες τους με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Θέλουν να τις κάνουν όσο πιο ανεξάρτητες γίνεται. Να μην έχουν ανάγκη κανέναν και το κυριότερο, να μην βασίζονται σε κανέναν άλλο, παρά μόνο στις δικές τους δυνατότητες. Τους δείχνουν πώς να στηρίζονται στα πόδια τους και να είναι ελεύθερες και δυνατές. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε σύμφωνα με το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Κριός και ανεξαρτησία πάνε μαζί! Είναι στο DNA αυτής της μάνας να είναι ελεύθερη, δυναμική και αποφασιστική. Το ίδιο λοιπόν θέλει και για την κόρη της. Θέλει όταν και εκείνη μεγαλώσει και γίνει μια ολοκληρωμένη γυναίκα να είναι σαν εκείνη και να την δει να «ανοίγει τα φτερά» της για να κάνει την δική της ζωή. Τότε μόνο θα είναι περήφανη και ικανοποιημένη με τον τρόπο που την μεγάλωσε και τις αρχές που της έδωσε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος είναι αυτό που λέμε η… «Αμαζόνα» του ζωδιακού. Η μητέρα αυτή δεν έχει ανάγκη κανέναν, τα κάνει όλα μόνη της και πατάει γερά στα πόδια της. Πώς θα μπορούσε να ζητήσει κάτι λιγότερο από την κόρη της; Πώς θα μπορούσε να της διδάξει κάτι διαφορετικό ή να της δείξει έναν άλλο δρόμο; Ως μητέρα, θέλει να δει το παιδί της να είναι ανεξάρτητο, δυναμικό και ελεύθερο. Να ζει μόνη της, να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και να μην εξαρτάται από κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η γυναίκα Αιγόκερως είναι δυναμική, ανεξάρτητη και αυτόνομη. Τα στοιχεία αυτά του χαρακτήρα της, θέλει να τα περάσει και στην κόρη της. Από μικρή ηλικία θα φροντίσει να της δείξει τον τρόπο για το πώς θα μπορέσει να πάρει την ζωή της στα χέρια της. Επίσης θα φροντίσει να την προετοιμάσει και να της δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να ξεκινήσει την ζωή της μόλις ενηλικιωθεί, μακριά από την δική της «φωλιά». Βλέπει το παιδί της ως ένα «πουλί» το οποίο πρέπει να ανοίξει τα φτερά του και να φύγει μόλις φτάσει στην κατάλληλη ηλικία και να μπορεί να ζει μόνο του χωρίς να την έχει ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τέταρτη στην σχετική μας λίστα είναι η μητέρα Υδροχόος. Όπως και άλλες τρείς μητέρες του ζωδιακού που αναφέραμε λίγο πιο πάνω, είναι και εκείνη μια γυναίκα ανεξάρτητη και ελεύθερη. Είναι ένα άτομο που δεν δέχεται να το ελέγχει κανείς και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Φροντίζει για όλα να βασίζεται μόνο στον εαυτό της και σε κανέναν άλλο. Όλες αυτές τις αξίες, θα κάνει τα πάντα για να τις μεταφέρει και στην κόρη της. Θέλει να την δει να μεγαλώνει και να γίνεται μια γυναίκα αυτόνομη, δυναμική και ελεύθερη. Μια γυναίκα που δεν θα έχει ανάγκη κανέναν και θα μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της σε έναν ομολογουμένως σκληρό και δύσκολο κόσμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ