Ζήνα Κουτσελίνη: Έγινε νονά και φόρεσε το απόλυτο ροζ κρουαζέ φόρεμα - Η λεπτομέρεια με το απλικαρισμένο λουλούδι που λατρέψαμε (φωτό - βίντεο)

Έδειχνε υπέροχη!

Νονά έγινε η Ζήνα Κουτσελίνη το Σάββατο. Η παρουσιάστρια του Star βάφτισε την κόρη του συνεργάτη της, Σπύρου Σιγούρου και της Μαίρης Αρώνη. Το ιερό μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Αφίδνες.

Με ροζ φόρεμα η Ζήνα Κουτσελίνη

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα υποδέχτηκαν συγγενείς, φίλους και συνεργάτες στο κτήμα που πραγματοποιήθηκε το μυστήριο της νεοφώτιστης που πήρε το όνομα Δέσποινα Ελένη.

Η Μαίρη Αρώνη και ο Σπύρος Σιγούρος φωτογραφήθηκαν με τους καλεσμένους τους, για τους οποίους ετοίμασαν αργότερα μια δεξίωση για να γιορτάσουν τη βάπτιση της μικρής. Το ζευγάρι απέκτησε την κόρη του τον Νοέμβριο του 2022 και η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός στην εκπομπή της, Αλήθειες με τη Ζήνα και με δάκρυα στα μάτια είχε πει ότι θα είναι η νονά της μικρής.

Μάλιστα για την περίσταση, η Ζήνα Κουτσελίνη επέλεξε ένα maxi ροζ κουφετί φόρεμα με κρουαζέ σχέδιο. Στη μέση μάλιστα η δημιουργία διέθετε ένα ροζ απλικαρισμένο λουλούδι με λεπτομέρειες από λευκές πέρλες. 

H οικοδέσποινα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» διάλεξε για κόσμημα έναν διακριτικό σταυρό.

Μαμά και κόρη με κομψό look

Μάλιστα, η Ζήνα Κουτσελίνη από την κόρη της Έμμα και τον σύζυγό της και τον Αντώνη Παπασταθόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2002, ενώ το 2010 ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη τους. 

Διαβάστε ακόμη: Ζήνα Κουτσελίνη: Εύχεται χρόνια πολλά για την εθνική μας επέτειο - Η εικόνα με φόντο τη Βουλή!

Η Έμμα Παπασταθοπούλου επέλεξε για την εμφάνισή τη ένα αέρινο φόρεμα σε παστέλ τόνους με βολάν στη λαιμόκοψη και στα μανίκια.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ