Σ. Βόσσου: «Αν θέλει η Ερασμία, θέλω ένα εγγόνι - Ο Βασίλης δεν είναι ισόβια, θα συμβιώσουν» (βίντεο)

Η Σοφία Βόσσου μιλά στην κάμερα της «Super Katerina» για τον γάμο της κόρης της με τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη.

Στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε η Σοφία Βόσσου. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τον πρόσφατο αρραβώνα που έκανε η κόρη της, Ερασμία Μάνου, μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Δημάκη, ο οποίος εκτίει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Η Ερασμία είναι ευτυχισμένη. Δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητα των παιδιών, τώρα όμως θα μπορούν να βλέπονται με ελεύθερο επισκεπτήριο. Θα συμβιώσουν τα παιδιά, ο άνθρωπος δεν είναι ισόβια στη φυλακή. Οι πολλοί να προσέχουν όταν μιλάνε», δηλώνει η Σοφία Βόσσου.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Βόσσου: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη» για το γάμος της κόρης μου - Τι είπε για τον γαμπρό της που είναι στις φυλακές (βίντεο)

«Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των πολλών. Εμένα με ενδιαφέρει η ψύχη μου να είναι καλά και το παιδί μου ευτυχισμένο. Σε όποιον αρέσουμε», τονίζει η τραγουδίστρια, απαντώντας στα σχόλια που έχουν γραφτεί το το τελευταίο διάστημα για τον αρραβώνα της κόρης της.

«Τα παιδιά είναι ερωτευμένα και δεν ασχολούνται με όλα αυτά. Αν θέλει το παιδί μου, θα ήθελα ένα εγγονάκι. Θέλω οι άνθρωποι να κάνουν αυτά που θέλουν οι ίδιοι και όχι αυτά που θέλουμε εμείς για εκείνους», καταλήγει η Σοφία Βόσσου.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο.

«Συμφωνώ με τη Σοφία αλλά συμφωνώ επίσης ότι μπορεί να καταλάβει πως ο άλλος έχει κάποια ερωτηματικά. Με πήραν εκείνες τις ημέρες από την εκπομπή για να κάνω μία συνέντευξη στην Ερασμία. Εγώ θα ήθελα περισσότερο να κάνω μία συνέντευξη στον Βασίλη», ανέφερε αρχικά ο μουσικοσυνθέτης και παρουσιαστής.

«Το ερώτημα που θα είχα να βάλω είναι: πώς αποφασίζεις να είσαι με έναν άνθρωπο με δεσμούς, όταν δεν ζεις μαζί του, όταν δεν έχεις κοιμηθεί μαζί του, όταν δεν τον ζεις στην καθημερινότητα, που θα βγάλει και τα θετικά και τα αρνητικά;», σχολιάζει στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ