Υπέρκομψοι οι κουμπάροι! Ο Σάκης Τανιμανίδης στη Σαγκάη με τον Μίλτο Καμπουρίδη για δουλειές - Νέα projects του δαιμονίου διδύμου (φωτό)

Ποια είναι τα νέα του επαγγελματικά σχέδια άραγε;

Για επαγγελματικούς λόγους άφησε την Ελλάδα για λίγες μέρες και πέταξε στην Κίνα ο Σάκης Τανιμανίδης

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής επισκέφθηκε τη Σαγκάη της Κίνας και το Hellas House του επιχειρηματία Παύλου Κοντομίχαλου, μαζί με τον κουμπάρο του Μίλτο Καμπουρίδη που γιόρταζε τα 5 χρόνια λειτουργίας του 

 

 

Εκεί συνάντησε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους και φυσικά φωτογραφήθηκαν παρεά. 

"Στην Shanghai της Κίνας υπάρχει ένας χώρος, το Hellas House, που μυρίζει Ελλάδα! ?? ??. Ο ιδρυτής του, ο Παύλος Κοντομίχαλος, ζει 30 χρόνια εκεί, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και έχει κάνει σκοπό του την διάδοση του Ελληνισμού και των Ελληνικών προϊόντων στην Κίνα. Χθες βρεθήκαμε στο Hellas House 5-year anniversary ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες. Είμαι πραγματικά χαρούμενος όταν βρίσκομαι με Έλληνες που έχουν όραμα, που ξεπερνούν τα σύνορα και πηγαίνουν μπροστά! Σύντομα θα είμαστε και πάλι στην Κίνα για περισσότερες εξελίξεις..", σημείωσε στη λεζάντα ο παρουσιαστής.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Το πιο γλυκό πάρτι γενεθλίων από τις γυναίκες της ζωής του - Δείτε τι έκπληξη του έκαναν (φωτό - βίντεο)

Το outfit του Σάκη επιμελήθηκε ο Τάκης Γιαννέτος, ένας σχεδιστής που εμπιστέυονται οι celebrities. Επρόκειτο, λοιπόν για ένα μαύρο κοστούμι με κουμπιά στο σακάκι και γραβάτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ