Παρ' ολίγον θύμα απάτης η Ελένη Μενεγάκη - Η απάντηση της τράπεζας όταν ζήτησε ακύρωση του Web-banking (βίντεο)

Σοκαρισμένη η Ελένη με την κλοπή που συνέβη στην Μαρία Αναστασοπούλου 

Με αφορμή την κλοπή της Μαρίας Αναστασοπούλου, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη συζήτησε με τους συνεργάτες της τι έγραφε το μήνυμα ηλεκτρονικής απάτης που έλαβε δήθεν από τα ΕΛΤΑ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

«Με το θέμα των τραπεζών και των καρτών πρέπει να είμαστε γενικώς πολύ προσεκτικοί γιατί πραγματικά δεν σταματάνε να βρίσκουν τρόπους, διάφοροι επιτήδειοι να μας παίρνουν χρήματα. Λίγο πριν κλείσουμε για το Πάσχα, μου ήρθε ένα μήνυμα που έλεγε «έχετε να παραλάβετε ένα δέμα από τα ΕΛΤΑ». Ήμουν από τους πρώτους που το έπαθα», ξεκίνησε να περιγράφει η Ελένη Μενεγάκη.

«Αν πας στον αποστολέα…»
«Έρχεται το μήνυμα, το διαβάζω και ξέρεις εκείνη την ώρα κομπλάρεις, λες ότι κάποιος από όλους μας θα έχει παραγγείλει κάτι. Και παιδί να έχει παραγγείλει κάτι, σε εμένα θα χτυπήσει.

Λες κάτι θα είναι, ΕΛΤΑ. Έλεγε λοιπόν το μήνυμα «επειδή για να σας το κρατήσουμε πάνω από 2 ημέρες θα σας χρεώνουμε με ένα ποσό -που ακούγεται μικρό- τύπου 1,75 ευρώ. Και λες εσύ άμα το ξεχάσω και μείνει εκεί πέρα…

Διαβάστε ακόμη: Οι Έλληνες celebrities γιορτάζουν τα Χριστούγεννα: Χάρις Αλεξίου, Πόπη Τσαπανίδου, Τόνια Σωτηροπούλου, Ελένη Μενεγάκη (φωτό)

Αν, όμως, πας στον αποστολέα, δεν βλέπεις ΕΛΤΑ, βλέπεις κάτι αλαμπουρνέζικα. Και επίσης βλέπεις από κάτω καμιά χιλιάδα ονόματα. Το ίδιο ακριβώς μήνυμα. Είναι πάρα πολύ εύκολο να την πατήσεις και ειδικά όταν βλέπεις μικρά ποσά» συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ