Αυτή είναι η εγγονή του Έλβις Πρίσλεϋ: Η Riley Keough ετών 33 δεν θέλει τη γιαγιά της να ταφεί δίπλα στην μαμά & στον διάσημο παππού της (φωτό - βίντεο)

«Όλα τα μέρη κατέληξαν σε διακανονισμό και οι οικογένειες είναι ευτυχισμένες», δήλωσε ο δικηγόρος της Πρισίλα

Ένας από τους όρους που είχε θέσει η Πρισίλα Πρίσλεϋ κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων σχετικά με την διαχείριση της περιουσίας της Λίζα Μαρί ήταν να ταφεί δίπλα στον Έλβις Πρίσλεϊ. 

Σύμφωνα με το TMZ το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό από την υπόλοιπη οικογένεια. Υπενθυμίζεται ότι στη Γκρέϊσλαντ αναπαύονται εκτός από τον βασιλιά του Rock and Roll οι γονείς του, η κόρη του Λίζα Μαρί και ο γιος της Μπέντζαμιν Κίου ο οποίος πέθανε το 2020.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή λίγες ημέρες αφότου η Πρισίλα κατέληξε σε συμφωνία μετά από πολύμηνη δικαστική μάχη με την εγγονή της Ράιλι Κίου και τον πρώην σύζυγο της Λίζα Μαρί Mάικλ Λόκγουντ σχετικά με τη διαχείριση της κληρονομιάς που άφησε η κόρη της η οποία έφυγε από την ζωή τον Ιανουάριο. 

«Όλα τα μέρη κατέληξαν σε διακανονισμό και οι οικογένειες είναι ευτυχισμένες. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον», δήλωσε στο ET ο δικηγόρος της Πρισίλα. Από την πλευρά του ο συνήγορος της Ράιλι Κίου συμφώνησε λέγοντας: «Η Ράιλι είναι πολύ χαρούμενη. Είναι μια αξιόλογη γυναίκα και το μέλλον της είναι λαμπρό».

Οι όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί. 

Ποια είναι η Ράιλι Κίου

Η Danielle Riley Keough (γεννημένη στις 29 Μαΐου 1989) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και εγγονή του αείμνηστου Έλβις Πρίσλεϋ και κόρη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και του Danny Keough. 



Έκανε το ντεμπούτο της σε μεγάλου μήκους ταινία σε ηλικία 20 ετών, εμφανιζόμενη σε δεύτερο ρόλο στη μουσική βιογραφική ταινία The Runaways (2010), υποδυόμενη την Cherie Currie. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στο ανεξάρτητο θρίλερ The Good Doctor (2011), προτού επιλεγεί για έναν δευτερεύοντα ρόλο στην κωμωδία του Steven Soderbergh Magic Mike (2012). Είχε την πρώτη της κυκλοφορία μεγάλου προϋπολογισμού στη ταινία δράσης Mad Max: Fury Road (2015).

Το 2016, η Keough είχε τον επαναστατικό ρόλο της ως συνοδός στην πρώτη σεζόν της ανθολογικής σειράς The Girlfriend Experience, κερδίζοντας υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού. Η ερμηνεία της ως δύστροπης νεαρής γυναίκας στο δράμα American Honey (2016) της κέρδισε περαιτέρω την αναγνώριση, συμπεριλαμβανομένης μιας υποψηφιότητας για το βραβείο Independent Spirit για την καλύτερη δεύτερη γυναίκα. Συνέχισε να πρωταγωνιστεί στην ταινία τρόμου It Comes at Night (2017), στην ταινία ληστείας του Soderbergh Logan Lucky (2017) και είχε περαιτέρω εμφανίσεις σε ταινίες τρόμου στο The House That Jack Built (2018) και The Lodge (2019). Μετά από έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμωδία-δράμα Zola (2020), ο Keough συν-σκηνοθέτησε το δράμα War Pony (2022), το οποίο κέρδισε τη Χρυσή Κάμερα. Έκτοτε πρωταγωνίστησε στη σειρά θρίλερ Amazon Prime Video The Terminal List (2022) και στη δραματική σειρά Daisy Jones & the Six (2023).

Τον Φεβρουάριο του 2015, η Keough παντρεύτηκε τον Αυστραλό κασκαντέρ Ben Smith-Petersen στη Νάπα της Καλιφόρνια, έχοντας ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον προηγούμενο χρόνο. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στα γυρίσματα του Mad Max: Fury Road.

Ο αδερφός της, Benjamin Storm Keough (γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1992), πέθανε από αυτοκτονία τον Ιούλιο του 2020.

Η μητέρα της Lisa Marie Presley πέθανε από καρδιακή ανακοπή στις 12 Ιανουαρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών. Κατά τη διάρκεια ενός αναμνηστικού αφιερώματος που διαβάστηκε εκ μέρους του Keough, ο σύζυγός της αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε μια κόρη το 2022

Η Ράιλι διαθέτει έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram με 1 εκατομμύριο ακολούθους του οποίους προσπαθεί να κρατάει σε διαρκή ενημέρωση για τη ζωή της.

Πρόκειται για μία εκθαμβωτική γυναίκα καθώς είναι πανύψηλη (1,70) με πλούσια, μακριά μαλλιά και υπέροχα μπλε μάτια. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ