Κ. Γερονικολού: «Το έχω αφήσει στον Θεό το αν θα γίνω μητέρα» - Τι λέει για τη σχέση της με τα παιδιά (βίντεο)

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε από τα backstage της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι»

Στα γυρίσματα της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι» στο Τσεπέλοβο βρέθηκε η κάμερα του «Mega Καλημέρα» που υπογράφει σκηνοθετικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Γερονικολού.

 

 

 

 

«Είναι ευχάριστο να τη σκηνοθετώ γιατί καταλαβαίνει πολύ εύκολα και άμεσα τι θέλω. Μπορούμε κι επικοινωνούμε με πολύ λίγο κόπο. Εφαρμόζουμε τα πάντα στο δευτερόλεπτο. Το καλό του να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου είναι ότι επικοινωνείς εύκολα, το κακό είναι ίσως η καθημερινή τριβή αλλά μέχρι στιγμής δεν μας έχει κάνει κακό.

Είμαι τρελαμένος με την κόρη μου, καταπληκτικό κορίτσι.

Δεν είναι στα άμεσα σχέδια ο γάμος, δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα σαν Μυστήριο. Μια συμβίωση είναι ένας γάμος. Και οι δύο αγάπες με χαλαρώνουν» είπε αναφερόμενος και στο ψάρεμα.

«Δύσκολα θα έκανα εκπομπή με την Κατερίνα» είπε.

 

 

«Με τρώτε στη μάπα κάθε μέρα τόσα χρόνια για αυτό δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά» είπε για το ότι τον λένε αγέραστο.

«Νιώθω ασφάλεια, εμπιστοσύνη και μου αρέσει να τον βλέπω πίσω από τις κάμερες. Δεν θα του γκρίνιαζα αν δεν με επέλεγε να παίξω στην ταινία γιατί είναι άλλα τα προσωπικά και άλλα τα επαγγελματικά. Μου γκρινιάζει για τα 20 ξυπνητήρια» είπε με χιούμορ.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και το έχω αφήσει στον Θεό.

Διαβάστε ακόμη: Η Κατερίνα Γερονικολού «παρέα με ένα σκιάχτρο» και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έτοιμος να χορέψει Ζορμπά στο χωράφι! (φωτό & βίντεο)

Όταν ήμουν μικρή ήμουν ζηλιάρα, αλλά συνειδητοποίησα ότι η ζήλια δεν έχει αξία, ζηλεύουμε δεν ζηλεύουμε αν είναι θα τον χάσουμε, είναι ένα άχρηστο συναίσθημα. Δεν μου λείπει ο γάμος, δεν νιώθω ότι θα με ολοκληρώσει» ανέφερε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ