Θύμα διαδικτυακής απάτης η Μαρία Μπακοδήμου - "Θέλω να προσέχετε πάρα πολύ" (βίντεο)

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για την ηλεκτρονική απάτη που τη δείχνει να κρατάει ένα προΐόν που είναι το μυστικό της νεότητάς της.

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε η Μαρία Μπακοδήμου, όπως κατήγγειλε η ίδια μέσα από την εκπομπή «Γεια σου».

 

 

 

 

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό μέσα από την εκπομπή της λέγοντας: «Υπάρχει μία ηλεκτρονική απάτη, photoshop, που δείχνει εμένα να κρατάω ένα προϊόν τύπου πόσιμο. Δεν το έψαξα και πάρα πολύ. Ευχαριστώ τους φίλους που μου το έστειλαν στο instagram, και λέει ότι εγώ, παρ' όλη την ηλικία μου, δείχνω πολύ νεότερη επειδή πίνω αυτό το πράγμα».

 

 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου: Γενέθλια για τον γοητευτικό γιο της - «το κερασάκι μου έγινε άντρας» - το σχόλιο του Νίκου Αλιάγα (φωτό)

«Θέλω να προσέχετε πάρα πολύ. Γιατί υπάρχουν προϊόντα, τα οποία μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα. Δεν ξέρετε τι έχουν. Και αν βλέπετε έναν επώνυμο να κρατάει ένα μπουκαλάκι, δεν αποκλείεται το photoshop, όπως σε αυτή την περίπτωση. Και συμβαίνει πάρα πολύ συχνά. Μέχρι να πας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να καταθέσεις μήνυση, αυτοί έχουν ξεπουλήσει και εξαφανίζονται», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ