Ετοιμάζονται οι τηλεαστέρες της ενημέρωσης για τη μεγάλη βραδιά των εκλογών: Σία Κοσιώνη, Αντώνης Σρόιτερ, Ράνια Τζίμα ... (φωτό - βίντεο)

Ημέρα εκλογών σήμερα και όλα τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται επί ποδός.

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη εκλογική βραδιά και οι τηλεαστέρες, κάνουν τους τελευταίους ελέγχους πίσω από τις κάμερες μαζί με όλους τους συνεργάτες τους.

Συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δέιχνοντας στον κόσμο τι συμβαίνει στο αυτί της!

 

 

Εννοώντας φυσικά, στο ακουστικό που φοράει και έχει επικοινωνία με τους συνεργάτες της.

"Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω τους σπουδαιότερους συνεργάτες στην ελληνική τηλεόραση! Οι μεγάλες ομάδες κάνουν τις μεγάλες εκλογικές βραδιές! 17.45 μαζί σας!", γράφει στη λεζάντα

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ μοιράστηκε κι εκείνος στιγμιότυπα "πίσω από τις κάμερες" λίγο πριν την μεγάλη αναμέτρηση!

 

 

 

 

 

 

"Pre game..", σημειώνει στη λεζάντα

Στο Mega τη σκυτάλη της εκλογικής ενημέρωσης παίρνει η Ράνια Τζίμα η οποία θα βρίσκεται εκεί για να αναλύσει όλες τις λεπτομέρειες και τις εξελίξεις της ημέρας.

 

 

Ο παλμός των εκλογών χτυπάει στο MEGA, το κανάλι με το ισχυρό αποτύπωμα στην ενημέρωση. Κυριακή 21 Μαΐου - στις 17:00 η Ράνια Τζίμα παίρνει θέση στο εντυπωσιακό, σύγχρονο στούντιο που διαμορφώθηκε ειδικά για την ημέρα των εκλογών και σκιαγραφεί το αποτύπωμα της εκλογικής αναμέτρησης, γράφεται στην περιγραφή

Με ένα insta story ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς αναφέρει ότι είναι έτοιμος για τη μεγάλη εκλογική βραδιά.

Συγκεκριμένα γράφει:"Ετοιμοπόλεμος στη γενική πρόβα για τη μεγάλη εκλογική βραδιά"

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ