Επέτειος γάμου για την Πίπα Μίντλετον: Έξι χρόνια πριν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Τζέιμς (φωτό)

Χρόνια πολλά!

Έξι χρόνια γάμου και κοινής πορείας γιόρτασαν χθες (20/5) η αδελφή της Κέιτ Μιντλεντον, Πίπα με τον άντρα της James Matthews.

Έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια. Το πρώτο τους παιδί, ένας γιος που ονομάζεται Arthur Michael William, γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2018 στο St Mary's Hospital του Λονδίνου, το δεύτερο παιδί τους, μια κόρη που ονομάζεται Grace Elizabeth Jane, γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 2021 και το τρίτο τους παιδί, μια άλλη κόρη, που ονομάζεται Rose Louise Victoria, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2022. 

Διαβάστε ακόμη: Νύφη η Πίπα Μίντλετον: Ο γάμος της χρονιάς με πρίγκιπες & πριγκίπισσες σε εξέλιξη - Πρώτες φωτό και βίντεο

Ας θυμηθούμε την τελετή

Στις 20 Μαΐου του 2017 η Πίπα Μιντλεντον παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζέιμς Μάθιους στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου, στο Englefield Estate, στο Berkshire, κοντά στο Bucklebury Manor, το σπίτι της οικογένειας Middleton. 

Βρετανοί γαλαζοαίματοι, ανάμεσα τους ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, βρέθηκαν στον Καθεδρικό του Αγίου Μάρκου, στο Μπερκσάιρ, όπου έλαβε χώρα η γαμήλια τελετή της.

Διαβάστε ακόμη: 30 φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς: Άστραφτε η Πίπα Μίντλετον, τα γλυκά παρανυφάκια & το πρώτο φιλί

Η 33χρονη νύφη έφτασε στο ναό μέσα σε μια vintage Jaguar Mk V και στα σκαλιά της εκκλησίας την συνόδευσε ο πατέρας της, Μάικλ Μίντλετον.

apimages

apimages

apimages

Ο φακός κατέγραψε καρέ-καρέ τις ιδιαίτερες στιγμές του ζευγαριού, πριν και μετά την τελετή. Η Πίπα Μίντλετον έδειχνε εκθαμβωτική και τρισευτυχισμένη μέσα στο πανάκριβο, λευκό νυφικό με δαντέλα που έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Giles Deacon, που ήταν και το φαβορί αφού εθεάθη στο σπίτι της μητέρας της Κάρολ, με τεράστιες σακούλες πριν τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε ακόμη: Όλες οι αποχρώσεις του ροζ και του φυστικί στη δεξίωση της Πίπα Μίντλετον - Οι πρώτες φωτό της βασιλικής διακόσμησης

Την παραμυθένια της εμφάνιση ολοκλήρωναν το μακρύ πέπλο δια χειρός Stephen Jones, η Maidenhair Fern τιάρα στα μαλλιά της και τα Manolo Blahnik νυφικά παπούτσια.

Διαβάστε ακόμη: Παλτό στο χρώμα του κονιάκ χ3: Η πριγκίπισσα Κέιτ, η αδερφή της Πίπα & η Ζάρα ασορτί στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία(φωτό & βίντεο)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν απόλυτα κομψός στο κουστούμι του και η Κέιτ έλαμπε στο σομόν σύνολό της, ενώ στεκόταν στο πλευρό της αδερφής της για να τη βοηθήσει με όλες τις λεπτομέρειες.

Φυσικά από το γάμο δε θα μπορούσαν τα έλειπαν και τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, Τζορτζ και Σάρλοτ που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση στον πιο λαμπερό γάμο της χρονιάς, ως page boy και flower girl αντίστοιχα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ