Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις

Λένε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς κι η αλήθεια είναι πως με τον Άρη που κάνει θριαμβευτική είσοδο σήμερα σε ένα ζώδιο που αγαπά, γιατί εκφράζει την πύρινη φύση του, τον Λέοντα χρειάζεται τόσο τόλμη, όσο και καλά αντανακλαστικά και διαίσθηση για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ο Άρης στον Λέοντα από σήμερα μέχρι τις 10/07 έχει ως μότο το «ακολούθησε την καρδιά και τις επιθυμίες σου» και μην αγχώνεσαι πού θα σε βγάλει. Θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια της σταθερής ομάδας, δηλαδή τους Ταύρους, τους Σκορπιούς, τους Λέοντες και τους Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο έρχονται θετικότερα νέα για το ζώδιο σας, μιας και ο κυβερνήτης σας Άρης απομακρύνεται από τον Καρκίνο, καθώς σε αυτή τη θέση σας πίεσε αρκετά σε πολλά επίπεδα το προηγούμενο διάστημα. Κάποιοι μπορεί να είχατε χωροταξικές αλλαγές, άλλοι αλλαγές σε επίπεδο δουλειάς, όπως και να έχει μια αρκετά κουραστική και απαιτητική περίοδος φτάνει σήμερα στο τέλος της και ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο που του πάει και σας πάει! Από τη θέση του αυτή σας προτρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί και σε ό,τι κάνετε να βάζετε ενθουσιασμό, πάθος και έμπνευση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο, μετά από κάποιες μέρες έντονης προσπάθειας και κούρασης, έρχεται με λιγότερες απαιτήσεις σχετικά και με έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές με τους συνεργάτες, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις ή και τις ιδέες σας με ανθρώπους που μπορεί να τις αποδεχτούν πιο εύκολα, αλλά και να τις εξελίξουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα έχουμε μια πλανητική αλλαγή που στο σύνολο της θα αποδειχθεί εξαιρετικά βοηθητική το επόμενο διάστημα. Αναφέρομαι στην είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα που θα σας χαρίσει μια πιο δυναμική στάση απέναντι στα πράγματα, ευκαιρίες να πρωτοστατήσετε σε επικοινωνιακό επίπεδο, να έχετε αυξημένες επαφές και συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Την Κυριακή αν αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς, πολιτικούς λόγους, θα έχετε γλιτώσει πολύ εκνευρισμό και στρες. Κάποιος μπορεί επίτηδες να προσπαθήσει να ανοίξει μια συζήτηση μαζί σας όχι βέβαια με την πρόθεση να ακούσει αυτά που έχετε να του πείτε, αλλά για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να σας παρασύρει σε μια άσκοπη και τοξική κουβέντα. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ