Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο Κάουνας - Συγκλονιστικός τελικός με τη Ρεάλ με σκορ 79-78 (βίντεο)

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης, καθώς έχασε σε έναν συγκλονιστικό τελικό από τη Ρεάλ με 79-78.
Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό στο Κάουνας, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στις λεπτομέρειες καθώς ηττήθηκε με 79-78 από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κυριολεκτικά κρίθηκε στο τελευταίο σουτ.

Η αντεπίθεση της Ρεάλ
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά η Ρεάλ κατάφερε με μεγάλα σουτ στο τελευταίο λεπτό της να περάσει  μπροστά στο σκορ και να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η τελευταία επίθεση
Ο Ολυμπιακός είχε στα χέρια του την μπάλα στην τελευταία επίθεση του αγώνα, όμως ο Κώστας Σλούκας ο οποίος πήρε την ευθύνη του τελευταίου σουτ δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Σημειώνεται ότι ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού φέτος, Σάσα Βεζένκοφ αντιμετωπίστηκε πολύ καλά από την άμυνα της Ρεάλ, με αποτέλεσμα η μπάλα να μην πάει στα χέρια του.

Το δεύτερο συνεχόμενο Final Four
Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο Final Four της Euroleague στο οποίο συμμετείχαν οι Πειραιώτες. Πέρυσι στο Βελιγράδι είχαν ηττηθεί στον ημιτελικό από την Εφές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ