Κ. Μητσοτάκης: «Είμαι υπερήφανος που είμαι πρόεδρος αυτής της μεγάλης παράταξης» (βίντεο)

Οι δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη έξω από τα γραφεία του κόμματος.

«Η σημερινή νίκη ανήκει σε όλους εσάς. Στην κυριολεξία όλη η Ελλάδα ειναι μπλε σήμερα» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους υποστηρικτές της Ν.Δ. που έχουν συγκεντρωθεί στην Πειραιώς για να πανηγυρίσουν τη νίκη του κόμματος.

«Θα προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά και μπροστά για να ολοκληρώσουμε αυτό το σημαντικό βήμα που κάναμε σήμερα και να είμαστε οι οριστικοί νικητές» είπε, εν μέσω επευφημιών κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Ν.Δ. στην Πειραιώς. 

«Θα δώσουμε μαζί τον αγώνα ώστε αυτό που αποφάσισαν οι πολίτες την αυτοδύναμη Ν.Δ. να επιβεβαιωθεί και μαθηματικά στην κάλπη» πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «μεγάλη νίκη που ξεπέρασε τις προσδοκίες» και για «νίκη της προόδου απέναντι στην καθυστέρηση» ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στους ψηφοφόρους του κόμματος, τα στελέχη της Ν.Δ. και την οικογένειά του για την στήριξή που του παρείχαν.

Διαβάστε ακόμη: Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης: Η υπερδύναμη που θα ήθελα να έχω; Να ταξιδεύω στο χρόνο - Το μπάσκετ, το "ρουσφέτι" και το ΠΑΣΟΚ (βίντεο)

«Θέλω να γνωρίζετε ότι το βάρος της ευθύνης είναι τέτοιο που θα με κάνει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά» διαβεβαίωσε σημειώνοντας πως «από αύριο μας περιμένει πολλή δουλειά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ