Βάσια Κωσταρά: Άκρως αποκαλυπτική & σέξυ στις Κάννες - Το μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και βαθύ ντεκολτέ (φωτό)

Αψεγάδιαστη!

H σχεδιάστρια μόδας, Βάσια Κωσταρά, βρίσκεται στις Κάννες στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ.

Η ίδια δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα από την συλλογή της. H Βάσια Κωσταρά είχε ενημερώσει τους χιλιάδες followers πως θα ταξίδευε στις Κάννες και όλοι ανυπομονούσαν για τα looks που θα πραγματοποιούσε στην γαλλική Ριβιέρα.

Η Bάσια Κωσταρά ήταν καλεσμένη από την εταιρεία Kilian Paris που πραγματοποίησε ένα pop-up bar στην καρδιά του ιστορικού ξενοδοχείου «Carlton Cannes». Η σχεδιάστρια μόδας έκανε μια sexy chic εμφάνιση φορώντας ένα μαύρο φόρεμα που είχε αποκαλυπτικό ντεκολτέ και όλη την πλάτη έξω.

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η Βάσια Κωσταρά: Boho αισθητική, αέρινα υφάσματα, απίθανα χρώματα: Τα ρούχα της είναι αυτό που ψάχνει κάθε γυναίκα

Η πρώτη εμφάνιση της Βάσιας Κωσταρά στις Κάννες ήταν άκρως αποκαλυπτική. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα από την συλλογή της και ήταν super stylish!

Το μαύρο φόρεμα τα είχε όλα. Αποκαλυπτικό ντεκολτέ, όλη την πλάτη έξω και εντυπωσιακούς ώμους. Η ίδια ολοκλήρωσε το look με μαύρα σκουλαρίκια και μεταλιζέ clutch.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ