Η κυρία από την Πάτρα τρελάθηκε όταν είδε να λείπουν 31.000 ευρώ από το λογαριασμό της - Πως τους μπλόκαρε η τράπεζα

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή...

Μεγάλη ταλαιπωρία υφίσταται μια γυναίκα από την Πάτρα την οποία επιτήδειοι έπεισαν να επενδύσει τα χρήματά της σε κρυπτονομίσματα.

Όταν ξεκίνησε η συνεργασία οι απατεώνες της ζήτησαν να εγκαταστήσει ένα λογισμικό στο κομπιούτερ της. Μέσω αυτού πήραν τα στοιχεία της ανυποψίαστης γυναίκας και της αφαίρεσαν από τον λογαριασμό της ποσό άνω του 31.000 ευρώ.

Για κακή τους τύχη όμως στην τράπεζα  όταν έγινε η αφαίρεση των χρημάτων χτύπησε «συναγερμός», καθώς ένα σύγχρονο σύστημα που έχει εγκατασταθεί για ανάλογες περιπτώσεις ενημερώθηκε για την «ύποπτη συναλλαγή».


freepik

Τα χρήματα δεν πέρασαν ποτέ στην κατοχή των απατεώνων δεδομένου ότι τα «μπλόκαρε» η τράπεζα, ούτε όμως επιστράφηκαν στην κάτοχό τους.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Δίκη κούριερ που αποπειράθηκε να σκοτώσει επιχειρηματία - "Μπερδεύτηκα κι έβαλα όπισθεν αντί για 1η ταχύτητα"

Η άτυχη γυναίκα θα πρέπει να αποδείξει πως της ανήκουν τα χρήματα (τυπική ουσιαστικά διαδικασία) , ωστόσο, με το νέο σύστημα ειδοποίησης η τράπεζα άφησε τους απατεώνες με το ...κομπιούτερ στα χέρια. 

Πηγή: tempo24.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ