Γιώργος Νταλάρας: Αποχαιρετάει τον στενό του φίλο Κώστα Κωνσταντινόπουλο - Η συγκινητική ανάρτηση του τραγουδιστή (φωτό)

«Αποχαιρετώ τον φίλο μου, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος με μια ανάρτησή του αποχαιρετά τον στενό του φίλο και συνεργάτη Κώστα Κωνσταντινόπουλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Dalaras (@dalaras_george_official)

Διαβάστε ακόμη: Στα νησιά των επωνύμων: Στη Σύρο ο Γιώργος Νταλάρας, στην Κρήτη με μεγάλη παρέα η Ναταλία Γερμανού, στη Σαντορίνη η Αθηνά Οικονομάκου (φωτό - βίντεο)

«Από την άλλη άκρη του κόσμου αποχαιρετώ τον φίλο μου, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Έναν σπουδαίο, εφευρετικό, πρωτοπόρο, ειδήμονα του ήχου, αφοσιωμένο και ερωτευμένο με την δουλειά του, που δημιούργησε ολόκληρη σχολή. Κώστα μου λείπω τώρα στη δουλειά, καλή αντάμωση για κόντρες με τις μηχανές μας αλλού…
Καρολίνα μου κι Ερασμία μου, σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά»
έγραψε ο Γιώργος Νταλάρας.

Κώστας Κωνσταντινόπουλος

Ηταν ο άνθρωπος στην κονσόλα ήχου στις συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα στο Ολυμπιακό Στάδιο το 1983. Και ο υπεύθυνος στο στούντιο προβών για το αφιέρωμα της Χαρούλας Αλεξίου στον Μάνο Λοΐζο το 2007. Ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος, που έφυγε από τη ζωή, υπήρξε περίπου επί 45 χρόνια ο απαραίτητος άνθρωπος στον τομέα της διοργάνωσης μεγάλων συναυλιών στην Ελλάδα.

Καινοτόμος στην ηχητική και φωτιστική κάλυψη μπορούσε - μέσω της Alpha sound - να παίζει το βράδυ στο Hρώδειο και την επομένη στις 9 να στήνει συναυλία στο Θέατρο Φιλίππων στην Kαβάλα. Mέχρι το 2000 μάλιστα η εταιρεία θεωρείτο από τις μεγαλύτερες της Eυρώπης και είχε αναλάβει τη μόνιμη ηχητική του Oλυμπιακού Σταδίου της Aθήνας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ