33χρονος οδηγός γερανοφόρου έπεσε νεκρός από ηλεκτροπληξία: Σε σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες - Έγινε πατέρας πριν λίγες μέρες

Δε μπορούν να το πιστέψουν...

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (27/5) στο Καρπενήσι με θύμα έναν 33χρονο οδηγό γερανοφόρου οχήματος όπως αναφέρει το Lamiareport.gr.

Ο άτυχος 33χρονος ήταν χειριστής γερανοφόρου μηχανήματος που εκτελούσε εργασίες στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας στην Ευρυτανία. Εκεί, στην προσπάθεια ανέλκυσης φορτίου ο βραχίονας του οχήματος ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα ο χειριστής να «κεραυνοβοληθεί» από το ρεύμα και να χάσει τη ζωή του. Οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν σε κατάσταση σοκ και φυσικά δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα για να τον βοηθήσουν.

Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Λιάπης: Από υπουργός, επιχειρηματίας - Επέστρεψε από τη Ρουμανία και άνοιξε μαγαζί με γλυκά του κουταλιού

Ο 33χρονος άνδρας είχε παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι και πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει πατέρας.

Μετά την είδηση του θανάτου του, που βύθισε στο πένθος όλη την τοπική κοινωνία, ο Δήμος Καρπενησίου ανακοίνωσε την ακύρωση συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή στην κεντρική πλατεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ