Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινημένη εύχεται στην αγαπημένη της φίλη, Μαριλού Κόζαρη - "Σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε ζήσει μαζί" (φωτό)

Με το χέρι στην κοιλίτσα της εύχεται να καλύτερα

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο πλευρό της παιδικής της φίλης, Μαριλούς Κόζαρη, στον γάμο της με τον Πάνο Μουζουράκη.

Η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα» ταξίδεψε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αίγινα, όπου το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο γάμος στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Ο παραμυθένιος γάμος στην Αίγινα - Ποιοι celebrities έδωσαν το "παρών" (φωτό)

Η αφιέρωση της Κατερίνας Καινούργιου
Αμέσως μετά το μυστήριο η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τη νύφη και μοιράστηκε με το κοινό τις σκέψεις της ενώ έστειλε τις ευχές της.

 

 

«Σήμερα η χαρά κι η συγκίνηση παλεύουν ν’ ανταγωνιστούν η μία την άλλη… Πώς πέρασαν έτσι τα χρόνια μυρμηγκακι μου; Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν και σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε όλες ζήσει μαζί! @kmarilou_ @formozinio.

Να ζήσετε πριγκίπισσα μου.Σου αξίζει η ΑΠΟΛΥΤΗ ευτυχία γιατί εισαι… ΥΠΕΡΟΧΗ! Μαζί σε όλα… Και τώρα, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου όλες μαζί. Σας εύχομαι μια ζωή γεμάτη από αγάπη και ευτυχία».

Το φόρεμα της παρουσιάστριας

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με διαφάνειες και είχε τα μαλλιά της πιασμένα με χαμηλή αλογοουρά. Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε το total black look της με χρυσά σκουλαρίκια, κόκκινο μανικιούρ και χρυσή τσάντα.

Μπορεί κάποιοι να διαφωνήσουν με την επιλογή του χρώματος αλλά το μαύρο είναι elegant και διαχρονικό και δεν είναι απαγορευτικό αν είστε καλεσμένες σε γάμο!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ