Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Φροντίστε να μη βιάζεστε στους δρόμους και να δείχνετε αρκετή ψυχραιμία

Τι επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη εξακολουθεί το σύντομο ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και σήμερα θα σχηματίσει αντιθέσεις με τον Ερμή και τον Ουρανό που βρίσκονται στον Ταύρο, κάνοντας κάπως ασταθή τη μέρα και με αρκετά απρόοπτα κυρίως μέχρι το απόγευμα. Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στις μετακινήσεις μας. 

ΚΡΙΟΣ

Το να δαμάσετε την επιθυμία σας για αγορές και καλοπέραση δεν είναι πολύ εύκολο αγαπητοί μου Κριοί και καθώς πολλοί μπορεί να εκμεταλλευτείτε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και να κάνετε κάποια εκδρομή προσέξτε λίγο περισσότερο με τα έξοδα σας. Σήμερα που η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει αντιθέσεις με τον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να προκύψουν, ειδικά για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις, αλλά και μια ασυνεννοησία στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το «μαζί», μολονότι είναι κάτι που πάντα επιδιώκετε, κάποιες φορές μπορεί να σας πνίγει και αυτό μπορεί να νιώσετε με τις αντιθέσεις της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ερμή και τον Ουρανό σήμερα. Αν λοιπόν τα πράγματα είναι πολύ έντονα σε μια σχέση καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω, να πάρετε απόσταση και να τα δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά. Μπορεί ένας ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά διάλογος ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο να σας ζορίσει περισσότερο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας λειτουργεί υπερεντατικά σήμερα Δίδυμοι μου και θα καταφέρετε να πείσετε τους άλλους με πιο εύκολο τρόπο γι’ αυτά που σας ενδιαφέρουν. Παρόλα αυτά, επειδή η Σελήνη σήμερα σχηματίζει αντιθέσεις με τον Ερμή και τον Ουρανό, προσέξτε μη χάσετε πολύτιμο χρόνο κολλώντας σε λεπτομέρειες ή ψάχνετε να βρείτε το λάθος εκεί που δεν υπάρχει. Οι όψεις αυτές μπορεί να φέρουν ξαφνικές και απρόοπτες αλλαγές είτε στον χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με συνεργάτες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ