Ιέρεια του στυλ η πριγκίπισσα Ολυμπία: Με Gucci σιφόν vieux rose - Ξέφρενο πάρτι για την ανέμελη royal (φωτό)

Κάθε εμφάνιση καλύτερη από την προηγούμενη...

Η Μαρία Ολυμπία έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση σε event του οίκου Gucci, φορώντας ένα αέρινο και φινετσάτο φόρεμα σε vieux rose απόχρωση.

Η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γκλύξμπουργκ έχει μοναδικό στυλ ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει το «παρών» σε κοσμικά καλέσματα και εκδηλώσεις επιλέγοντας σύνολα σπουδαίων οίκων μόδας.

Η ίδια μάλιστα έχει συνεργαστεί και με κορυφαίους οίκους μόδας, περπατώντας στις πασαρέλες ή ποζάροντας για κάποια από τις καμπάνιες της -με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους οίκους Dolce & Gabbana, Dior και Gucci.

Το στιλ της Μαρίας-Ολυμπίας Γκλύξμπουργκ εμπνέει τις χιλιάδες followers της. Αγαπά ιδιαίτερα τα slip dresses και το διαχρονικά κομψό στιλ και επιλέγει κομμάτια που συνάδουν με τη φιλοσοφία του quite luxury, χωρίς να καταφεύγει ποτέ στην υπερβολή για να εντυπωσιάσει.

Διαβάστε ακόμη: Με Μαίρη Κατράντζου maxi τουαλέτα η Μαρί Σαντάλ - Ολόχρυση δημιουργία η Μαρία Ολυμπία & σμόκιν ο Παύλος (φωτό)

Αυτή τη φορά η Μαρία Ολυμπία, που είναι η μεγαλύτερη κόρη της Μαρίας Ολυμπίας και του Παύλου Γκλύξμπουργκ και εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, βρέθηκε σε event του οίκου Gucci, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην εμβληματική Bamboo 1947 handbag -μια από τις πιο διάσημες τσάντες στην ιστορία του οίκου, με χερούλι από μπαμπού.

Επέλεξε για την περίσταση ένα αέρινο, ασύμμετρο φόρεμα σε vieux rose απόχρωση με βολάν, το οποίο έδενε στη μέση, με πολύ λεπτές τιράντες και σέξι ντεκολτέ. Το συνδύασε με μίνιμαλ strappy πέδιλα στην ίδια χρωματική παλέτα, ενώ η Bamboo 1947 τσάντα που κρατούσε ήταν γαλάζια, κάνοντας ένα χαριτωμένο και θηλυκό color-blocking και «σπάζοντας» έξυπνα τη μονοχρωμία.

Διαβάστε ακόμη: Μαρί Σαντάλ - Μαρία Ολυμπία: Πήγαν για μπάνιο σε εξωτικό προορισμό - Κάνουν sup με τα μπικίνι τους (φωτό - βίντεο)

Μοιράστηκε το look με τους followers της, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με τη στιλιστική επιλογή της, όπως φαίνεται από τα comments και τα αμέτρητα likes.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ