Βάφτιση Πρίγκιπα Φρανσουά του Λουξεμβούργου - Ποιοι royals έδωσαν το "παρών" (φωτό)

Όλη η οικογένεια μαζεύτηκε για το σημαντικό γεγονός

Στην εκκλησία του Fischbach, κοντά στην κατοικία τους, ο Μέγας Δούκας Γκιγιόμ και η Μεγάλη Δούκισσα Στεφανία του Λουξεμβούργου επέλεξαν να βαφτίσουν τον γιο τους Πρίγκιπα Φρανσουά.

Γεννημένος στις 27 Μαρτίου, ο πρίγκιπας Φρανσουά, ο Ανρί, ο Λουίς, η Μαρί, ο Γκιγιόμ του Λουξεμβούργου έλαβαν ως νονά την Πριγκίπισσα Αλέξανδρο του Λουξεμβούργου, αδελφή του Πρίγκιπα Γκιγιόμ, και τον Κόμη Κρίστιαν ντε Λανόι, αδελφό της πριγκίπισσας Στεφανίας.

 

 

 

 

Ο καρδινάλιος Jean-Claude Hollerich, Αρχιεπίσκοπος Λουξεμβούργου, ήταν εκείνος που βάφτισε το μικρό Πρίγκιπα.

Βάπτιση του Φρανσουά του Λουξεμβούργου: οικογενειακή φωτογραφία

Φυσικά δε γινόταν να μη βγάλουν μία οικογενειακή φωτογραφία μετά τη βάπτιση του πρίγκιπα Φρανσουά του Λουξεμβούργου στην εκκλησία του Fischbach. Παρόντες ήταν ο μεγάλος δούκας Henri, η μεγάλη δούκισσα Μαρία Τερέζα, ο πρίγκιπας Felix και η πριγκίπισσα Claire με τα παιδιά τους, η πριγκίπισσα Amalia και ο πρίγκιπας Liam, η πριγκίπισσα Alexandra με τον σύζυγό της Nicolas Bagory, ο πρίγκιπας Louis και οι γιοι του πρίγκιπες Gabriel και Noah.

Έλειπε μόνο ο πρίγκιπας Σεμπαστιέν, ο οποίος παρευρέθηκε στον γάμο του πρίγκιπα διαδόχου Χουσεΐν της Ιορδανίας, πρώην συμμαθητή στη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Sandhurst, την Πέμπτη. Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο μεγαλύτερος αδερφός του πρίγκιπα Φραγκίσκου, ήταν προσεκτικός σε όλη την τελετή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ